Alarma Cu Pager + Pornire : StarLine Twage B9 Vs Thunder CA 203

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alarma Cu Pager + Pornire : StarLine Twage B9 Vs Thunder CA 203

    Dupa lungi, lungi perioade de gandire m-am gandit sa imi cumpar/montez o alarma cu pager si pornire motor din telecomanda, bineinteles daca ultimele nelamuriri ale mele primesc raspunsuri pozitive.

    StarLine Twage B9 nu cred ca mai are cineva deoarece este un model exclusiv pentru piata rusa, functii are multe, review-uri bune, dezavantajul ar fi ca manualul e doar in rusa si se pare ca si in engleza (a facut rost de el), doar 1 telecomanda e cu pager si daca se strica e mai greu cu primitul aceluiasi model, cred. Pret - 300 lei + modul bypass.

    Thunder CA 203 e mult mai populara la noi, functii suficiente, ambele telecomezi cu pager, manual in romana. Nu stiu insa nimic despre calitatea ei, userii care o folosesc de obicei sunt multumiti. Nu stiu daca vine inclusiv cu modulul bypass necesar pentru a porni motorul, cel care o vinde zice ca vine cu "tot" dar nu a mentionat ceva de el. Pret - 350 lei.

    As dori pareri de la eventual posesori de astfel de alarme sau chiar alarme cu pornire motor, sfaturi, cum se comporta, cat bate pagerul, daca fac figuri in timp, cat e setat sa actioneze demaratorul (0.6-0.8-1.0), daca sunt anumite "chicite" de care trebuie tinut cont la montare, daca v-ati facut copie dupa cheie, sa nu ramaneti fara niciuna in casa, etc.

    PS - eu as opta pentru StarLine dar dezavantajele (exclusiv pentru piata din Rusia, manual in rusa si eventual engleza) imi dau de gandit. Tipul care o vinde este din Craiova deci aici este un avantaj.
    Attached Files
    Last edited by Shakar; 11 July 2010, 12:53.
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

  • #2
    PS 2 - eu nu am probleme cu engleza, vorbesc/scriu foarte bine, ideea e sa stie si cel care o monteaza .

    LE - m-ar interesa daca se poate dezinstala complet alarma, fara sa ramana urme, adica daca vreau sa scap de ea sa fie dezinstalata complet fara sa ramana vreo urma ca a fost instalata, gen fire rupte etc.
    Last edited by Shakar; 11 July 2010, 13:04.
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

    Comment


    • #3
      urme ale dezizolarii firelor care implica legarea alarmei la masina o sa existe dar multi vad putini pricep, dar firele nu se taie ele se dezizoleaza pe o portiune necesara cu un cleste special , dar de ce sa ,,demontezi,, alarma la vanzarea masinii? oricum ele nu sunt facute sa tina o viata.
      iar pentru pornirea motorului din pager e nevoie de cipul de pe cheie indiferent de situatia aleasa cu bypass sau fara bypass...

      Comment


      • #4
        Am eu alarma thunder,doar ca e un model mai vechi,am primit doar un pager,atat...ideea e ca e o super alarma,cel putin mie mi-a mers perfect...o am de cand e masina,adica 5 ani de zile,pagerul a fost spalat o data la masina de spalat in buzunarul pantalonilor si inca merge...nu suna aiurea de nebuna,are functii f utile si practice...recomand acest model de alrama.Poate fi pusa lejer langa modele cu pretentii...
        P.S.-eu caut un pager in plus pt ea...daca as gasi asa ceva...
        sigpic

        Comment


        • #5
          Zilele astea cred ca ma duc sa vad live StarLine-ul, arata foarte bine pe hartie, pretul e bun. E bine ca nu se taie firele, ca se dezizoleaza sau se lucreaza la ele ma asteptam. S-ar putea sa aleg varianta fara bypass dar nu sunt sigur. Sunt curios ce face "chestia" aia cu Call scris pe ea (din pachetul alarmei StarLine), una din functiile ei este "driver calling" dar habar nu am la ce se refera.

          M-am tot gandit la un aspect, paradoxal - dupa ce iti montezi alarma + modul pornire, masina nu este mai usor de furat ? Adica un chip din cheie este in permanenta in masina, se poate fura mai usor, nu ? Cat de usor, e intrebarea.

          Cat despre alarma, dezavantajele alarmei StarLine ma fac sa ma intrept spre Thunder, in cazul in care o cumpar. Are manual in romana/engleza, foarte explicit, are 2 pagere, gasesti usor accesorii gen modul pentru geamuri, perimetru, etc. M-ar duce undeva la 500 lei cu tot cu montaj apoi in viitor i-as mai adauga senzor de perimetru pe 2 zone si eventual modul pentru 2 geamuri electrice...de ce nu si un martor luminos Viper, arata mai bine decat ledul albastru.
          Last edited by Shakar; 12 July 2010, 19:55. Reason: Automerged Doublepost
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

          Comment


          • #6
            referitor la ce ai spus cu ,,furatul mai usor al masinii,,
            Daca hotu si-a pus in gand sa ti-o fure ti-o fura cu tot cu alarma , cu sau fara bypass si etc.. asa ca stai linistit ca loganuri nu prea se fura ci se ,, sparg,, deci o alarma e binevenita pentru a mai speria ,,gainarii,,

            Comment


            • #7
              alarma Thunder

              O chestie care nu-mi place deloc la alarma Thunder: trece camionul, alarma urla, pagerul te anunta ca masina are ceva. Buuun, dupa ce te linistesti (ti-ai dat seama ca masina n-are nimic), pagerul continua frate pentru inca vreo 2-3 ore, nu stiu exact cat, sa te "bipaie". Cam un bip pe minut. Ei bine, daca ziua nu prea auzi bipul ala din cauza zgomotelor cotidiene, noaptea, te scoala din somn! Si te scoate din minti!
              In rest este o alarma OK ... numai ca nu stiu cum sunt alte alarme, asta fiind singura alarma cumparatata de mine.

              Si, daca tot faci investitia asta acum, te sfatuiesc sa-ti iei din prima si modulul de ridicare geamuri. Asta merita 100%.
              Succes si numai bine!

              Comment


              • #8
                Probabil dupa ce incepe sa sune trebuie sa apesi pe un buton altfel te streseaza, nu stiu, presupun. Cat despre modulele optionale, se potrivesc cele universale nu ?

                Apropo, de cat timp o ai instalata ?
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

                Comment


                • #9
                  e si normal sa te anunte...ca poate erai la buda si nu ai auzit si hotii ti-o tuneaza in timpul ala...bipaie din ce in ce mai rar si se poate opri printr-o apasare simpla a oricarui buton.
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    Da, daca apesi orice buton nu mai bipaie. Numai ca noaptea tre' sa te cam ridici din pat sa o opresti. Ca doar nu dormi cu cheile masinii pe noptiera! De-aia zic eu ca ar fi fost mai ok sa ma anunte o singura data si atat! Nu sa ma bipaie intruna ...

                    Originally posted by Shakar View Post
                    Probabil dupa ce incepe sa sune trebuie sa apesi pe un buton altfel te streseaza, nu stiu, presupun. Cat despre modulele optionale, se potrivesc cele universale nu ?

                    Apropo, de cat timp o ai instalata ?
                    Modul de ridicare ti-l recomand fix pe cel de la dealer. Se gasesc si pentru 2 si pentru 4 geamuri si nu sunt deloc scumpe (pana in 100lei).
                    Alarma si modulul de ridicare le-am montat pe amandoua odata la dealer in ianuarie 2008. De atunci nu am avut probleme cu ele.

                    Comment


                    • #11
                      Dealer ? La ce te referi ? Dealer Dacia ? Nu cred ca au aia asa alarme, eu am gasit-o la un tip din Valcea care vinde asa ceva la 350 lei. Prioritatile ar fi senzor de geam spart si modul pentru perimetru, apoi geamurile care oricum cateodata le mai las 1-2 cm deschise sa iasa caldura din masina, daca pun modulul, dupa ce o armez se inchid deci nu stiu cum as mai putea face asta. Ma mai gandesc...mai analizez problema. Oricum modulele in general sunt compatibile cu multe tipuri de alarma, rar sunt dedicate pentru un anume model.

                      La Thunder, majoritatea setarilor erau facute corect "by default" sau a trebuit sa iti bati capul ? Gen timpul cat sa dea la demarator, cat sa stea sa se stinga becurile si asa mai departe.
                      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

                      Comment


                      • #12
                        Da, la dealer Dacia. Si alarma Thunder si modulul de geamuri si montajul eu le-am cumparat/facut, la dealer Dacia.
                        N-am inteles faza cu senzorul de geam spart. Pai daca ti-a spart geamu', urla alarma de innebunesti. Atunci, la ce foloseste senzorul ala?
                        Cu modulul de perimetru ... nu te-as sfatui. Si-asa alarma asta este sensibila tare. Daca mai pui si senzor de perimetru sa-ti urle ori de cate ori trece cineva pe langa masina ...
                        Setarile alarmei sunt facute de producator. Nu poti modifica acei parametri - cat sa dea la demarator, cat sa stea sa se stinga becurile si asa mai departe.

                        Comment


                        • #13
                          Alarma tipa cand spargi geamul dar nu stie care e cauza, daca ai senzor de geam spart iti spune exact ce si cum. Asa stii sigur ca nu e o alarma falsa.

                          Cat te-a costat alarma + montaj la dealer ? Orice dealer are alarme Thunder CA 203 ? Pe mine m-ar duce undeva la 450-500 lei alarma + montaj la care se adauga alte optionale.
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

                          Comment


                          • #14
                            salutare tuturor

                            baieti care ma ajutati si pe mine cu un manual de instalare la thunder ca203 am primito cadou dar fara carticica aia de instalare.....va rog mult

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Shakar View Post
                              ia ? apoi geamurile care oricum cateodata le mai las 1-2 cm deschise sa iasa caldura din masina, daca pun modulul, dupa ce o armez se inchid deci nu stiu cum as mai putea face asta.

                              Shakar ,daca vrei sa lasi toate 4 geamuri deschise odata,,inchizi doar din cheia masinii,,fara alarma,
                              Daca vrei sa armezi si alarma,,dezactivezi butonul dintre scaune pt geamurile din spate si in felul asta raman doar geamurile spate deschise.

                              Cat despre alarma,,,daca nu ai cumparat-o deja,,eu te sfatuiesc sa iei una mai desteapta,,,care sa stie sa opreasca motorul daca cineva intra in masina,,calca frana de picior sau lasa frana de mana jos.
                              La fel vezi ca alarma sa aiba si protectie pt a nu porni daca ai uitat-o in viteza.
                              Cat despre senzor de geam spart,,dupa cum spunea si Gl_mmm,,daca reglezi senzorul de soc la maxim,,,alarma urla la cea mai mica atingere a masinii...Si oricum toti care au alarma cred ca ies la masina imediat ce aud alarma,indiferent de ce natura e ea.
                              Modelul de alarma care il am eu este asta...si sunt multumit de ea,,
                              O am de 2 ani jumate si pagerul bate vreo 700-800 de metri in linie dreapta si vreo 400 sau mai putin printre blocuri,cladiri ,etc...
                              Am montat alarma la Adras cand am luat si masina si cu tot cu module ma costat 10 milioane.
                              Attached Files

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google