If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in cea mai mare parte a timpului housareala...mixuri,Inna,clubbing, vibe fm!
orice, rock si manele NU!
nu te supara prietene nici eu nu ascult manele da' tot sunt mai de apreciat decat Inna.Aia care canta manele au voce si canta live, pe cand Inna e la furat rau
parerea mea, nu mi-o lua in nume de rau
Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
cand am chef de mers mai tare .... bag cd cu "muzica electronica"(remixuri, electronica) si hiturile care se difuzeaza pe la radio, seara cand merg cu baietii pe undeva, si avem chef de distractie, bagam o manea, cand is no-chef ) radio (kissfm, 21, vibe fm )
Absolut de toate.Incepand cu rock classic..60-80`s. dance,hip-hop,house,rock(rammstein sau marilyn manson),muzica de petrecere si voie buna cand suntem la un gratarel chiar si o manea cand distractia este in toi.
am un radio cd player cu 3 benzi de fm
pe prima banda(cea mai ascultata) am setat posturile de muzica buna adica:
1. Rock FM
2. Magic FM
3. National FM
4. City FM
5. Romantic FM
6. Gold FM
pe banda a 2-a posturile de club(asta e ascultata uneori in oras cand pasagerii au preferinte de club)
adica Kiss FM, Radio 21, Pro FM, RFI, Radio Zu si inca unul pe care nu mi-l amintesc
bada a 3-a e rezervata unor posturi prestabilite customizate (adica pt modulatorul FM)
la drum lung ascult de pe modulator sau de pe cd-uri urmatoarele:
Iris
Pasarea Colibri
Ducu Bertzi
Pheonix
Nighwish
Lordi
System of Down
Depeche Mode
Theatre of tragedy
Ramstein
si altele care imi scapa la ora asta
In SLS-ul meu ascult:
1.Rap/Hip-Hop (Lil Boosie, donk style music)
2.Arabian music
3.Radio(cand e reclama schimb postul ca ma enerveaza la culme)
4.Rar ascultam Tupac,Eminem,Lil Jon,Aromana,Italiana.
am casetofonul original pe masina, dar folosesc o caseta adaptor cu un mp3 portabil si ascult:
1. hit-uri '80-'90
2. muzica pop (din prezent)
3. rock(mai ales cand sunt singur) de ex: ACDC, Metallica, Iron Maiden, Guns'n'roses (senzatie frumoasa cu 160 pe autostrada cu ACDC la maxim )
4. Parazitii (mai rar)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment