Ce muzica ascultati in masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• skd_ozenel
    replied
    Radio guerrilla, parazitii, prodigy, rammstein, grimus, metallica - d'alea vechili, jay kay, brendan perry, radio guerrilla, parazitii, parazitii, muse, suie paparude...
    Am torpedoul plin de cd-uri si fetele de usa la fel. Imi lipseste timpul sa stau sa le fac wma lossless si sa stau cu toate pe stick, nu de alta dar mai salvez cd-urile de la zgarieturile inerente ca ma doar portofelul ca sunt originale toate.

Leave a comment:

• RAZVAN-005
    replied
    kiss fm, magic fm ca posturi radio
    muzica romaneasca oldie, budha bar, retro, muzica ruseasca (mp3)

Leave a comment:

• electrica2000
    replied
    maneleeee salam live ca tot nu asculta nimeni manele an masina si acasa manele la max hmm orice muzik fratilor placuta sa fie nu conteaza ce e ............

Leave a comment:

• bodycobra
    replied
    House , rap , manele dar si posturi de radio

Leave a comment:

• cosmin83
    replied
    eu in masina asculta orce tip de muzica,manele in oras nu,ascult radio sau alte tipuri de muzica,dar la drum lung adica(romania italia)si manele ca deje ma plictises de celalalte.

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    Eu se stie pe sistem adica Guta fara numar si vorba aia mare .....milion + milion fac mai multe milion.

Leave a comment:

• Champion
    replied
    Pro FM

Leave a comment:

• ionescu liviu
    replied
    Rock FM sau magic FM. In rest de pe ipod vrute si nevrute.

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    pro fm si accent, un post de radio local, cu muzica buna

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    magic fm si sunetul motorului, cu toate ca nu e vreo simfonie de v8 sau altceva

Leave a comment:

• CRI$TI67
    replied
    Originally posted by D-FENS View Post
    ...cred ca era mai mult ironie.
    Se poate, eu mi-am exprimat punctul de vedere, n-am vrut sa jignesc pe cineva.

Am postat ceva mai sus; in general house,club, ritmata, dar nu-mi displac nici clasicii rock, balade, pop, tot ce e bun.
    Last edited by CRI$TI67; 25 December 2011, 00:13. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Daca tot ai reinviat mortaciunea,tu ce muzica asculti in masina?

Leave a comment:

• CRI$TI67
    replied
    Originally posted by me_catalin View Post
    nu te supara prietene nici eu nu ascult manele da' tot sunt mai de apreciat decat Inna.Aia care canta manele au voce si canta live, pe cand Inna e la furat rau
    parerea mea, nu mi-o lua in nume de rau
    Ce vezi tu de apreciat la tiganii aia? Daca asculti mai atent observi ca toate melodiile sunt la fel , doar cuvintele difera. Iar vocile lalaite si tremurate nu mi se par ceva iesit din comun. Mai studiaza si tu topurile daca sti ce sunt alea si ai sa vezi care e muzica apreciata. Oricum, romanii nu isi apreciaza talentele, strainii,da. In fine ,e o tara libera si fiecare asculta ce-i place si ce doreste.

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    ...cred ca era mai mult ironie.

Leave a comment:

• CRI$TI67
    replied
    Nu inteleg ce vezi tu de apreciat la tiganii aia? Daca asculti un pic mai atent vei observa ca toate suna la fel, numai textele difera.Iar vocile nu sunt decat niste lalaieli tremurate.Pentru aprecieri, a se studia topurile.Dar, in fine, e o tara libera si fiecare asculta ce-i place si ce doreste.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google