If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deci in ordine, house , dance, hip-hop(unele melodii) si iara-si house,
tin sa va zic ca de 2 ani de cand mi-am schimba cassul vechi cu un mp3,si am si reusit sa invesstesc un pic in sistemul audio ...nu am mai ascultat radio numai cred ca de vre-o 5 ori,in rest a mers non stop lupa la mp3 )
off: am o mare , chiar imensa pasiune pt muzica Techno / Techno-House / Minimal/ Minimal-House . si asta nu pentru ca e la moda sa fii "minimalist" ci pentru simplu fapt ca de mic imi place asa ceva.
deci ordinea ar fi cam asa:
1.techno (minimal, techno-house, etc)
2.tribal (merge bine in masina .. incercati)
3. am facut un mp3 cu o selectie de muzica veche gen: abba, bony m, julio iglesias... etc( uneori te doare capu de la prea mult bass si efecte)
4. deea
5 kiss fm
Dragii mei cel mai bine ma simt cand imi canta BUG MAFIA si OMBLADON... MAI AM MOMENTE CAND ASCULT SI HOUSE DAR FOARTE RAR... FARA MANELE PT CA MA ORIPILEAZA... MENTIONEZ CA ASCULT MUZICA IN SISTEMUL de 4 boxe Blaupunkt cu un cd player Blaupunkt (dotare de fabrika dacia logan) Love music... Love to party
stiti cum se zice: hai cu maneaua sa ne facem damblaua .
In afara de manele si house mai ascult cate o greceasca, turceasca ....de-alea mai pe sistem asa
Eu ascult in masina toate tipurile de muzica(mai rar manele, doar cand sunt cu anumiti prieteni, si atunci volumul e destul de mic).Recent mi am facut un cd cu vama veche, bob sinclair, chirs brown-kiss, etc. Prea tari m-ai ales la drumuri lungi.
Tocmai mi-am facut un cd cu mp3 cu muzica veche de top MTV (Dj Bobo, Dr. Alban....)
si atunci cand i-au persoane in masina incepe si zice "off pe melodia asta m-am indragostit de cutarica, .. faceam x lucruri , eram pustan "
eu zic ca este necesar un astfel de cd
Tare intrebarea!
Chiar te asteptai sa recunoasca cineva ca asculta manele.
Nu recunosc dar sti bine ca o fac dar mai pe furis cu prietenii apropiati.
Cam cum merge rock-ul cand pleci la un gratar?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment