Mai mult de 40 50w nu au. Nu stiu ce bass vei scoate din ele.
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Nu le-as monta nici daca le-as primi gratis ... Sunt multe alte modele, de la producatori de marca, la preturi destul de bune !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Am si eu o problema cu statia cb si subwoofere'le:de fiecare data cand apasa sa vorbesc la statia cb,mi se oprestebasul din suburi.a mai patit cineva asa ceva?Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
A avut cineva asa ceva sau o parere despre ele ?....
MAGNAT Edition 216Attached Filessigpic
Comment
-
Doresc sa achizitionez niste boxe ovale (de preferat 6x9 , nu sti uce sa zic despre cele mai mici) . Am un player Sony gt23 , 25w rms , le iau pentru bass , nu sunt mare fanatic car-audio , nu vreau sa ma complic cu statii , subwoofere de aceea imi doresc niste boxe sa scoata cat mai bine.
Bugetul ar fii undeva la 150 ron. Cam astea sunt optiunile la care m-am gandit :
-1
-2I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View PostAmplificator are alin mirea si stiu ca e multumit de el..de suburi nu stiu..si pe mine ma intereseaza..
Daca vrei sa il folosesti pentru subwoofer iti recomand unul monocanal clasa D!
Originally posted by PRESTIGE View PostMai exact difuzor Hollywood HX2-12S4 si amplificator Hollywood HXA 20...
Referitor la subwoofer, am auzit 2 bucati intr-o supernova dar nu prea m-au impresionat mai deloc!
Oricum, la banii astia, banuiesc ca sunt o alegere destul de ok!
Comment
Comment