Originally posted by Dan Georgescu
View Post
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Scuza-ma dar invata sa te exprimi..............n-am ce sa intreb pe nimeni...........din ce ai spus tu,reiesea ca te intereseaza ce spune cineva care te certa....................iar eu am incercat sa te fac sa intelegi ca acea cotiera a fost facuta cu cap de catre cineva care mai intai a facut mii de calcule........incercari si alte alea..........................vreau sa cred ca de data asta vei intelege....................Originally posted by 1q Mitru View PostAcu tu te faci sau nu pricepi? Intreba-l pe Gutu maaaa nu pe mine! Sau las-o balta!
...Si inc-o chestie...pe la noi se vb cu "colegu' "..................la voi la Cuj se vb cu maaaaaaaaa....................????????????Originally posted by 1q Mitru View PostAcu tu te faci sau nu pricepi? Intreba-l pe Gutu maaaa nu pe mine! Sau las-o balta!
Comment
-
Alo discutati despre CB,nu despre cotiera si cum trebuie folosita.Colegu' Georgescu sa stiti ca este foarte mult, o viteza medie de 150 km/h.Si o intrebare off,dece puneti acele puncte dupa anumite cuvinte
?Nu va suparati ca am intrebat !
LOGAN-->
<--TOYOTA
Comment
-
Nu am de ce sa ma supar,iar punctele de suspensie le folosesc ca interlocutorul meu sa inteleaga efectiv ceea ce doresc eu sa exprim.Originally posted by dan.gutu View PostAlo discutati despre CB,nu despre cotiera si cum trebuie folosita.Colegu' Georgescu sa stiti ca este foarte mult, o viteza medie de 150 km/h.Si o intrebare off,dece puneti acele puncte dupa anumite cuvinte
Eu fac destul de dea A2,si crede-ma cam cu 150km/h merg.Este adevarat numai aici merg cu atat,in rest merg linistit.Originally posted by dan.gutu View PostAlo discutati despre CB,nu despre cotiera si cum trebuie folosita.Colegu' Georgescu sa stiti ca este foarte mult, o viteza medie de 150 km/h.Si o intrebare off,dece puneti acele puncte dupa anumite cuvinte
Comment
-
Pai este stabila oriunde,daca are talpa magnetica adecvata lungimii antenei,dar tehnic,cel mai bine,este pe mijlocul plafonului.Am vazut MCV-uri in trafic,cu antena lipita pe lateral,bineinteles avea montura cu fluture.LOGAN-->
<--TOYOTA
Comment
-
se simte pt finalii statiei si la emisie.la receptie mai putin.
daca ai swr-ul peste 3-4 si emiti ceva mai mult statia se supraincalzeste si arzi finalii pentru ca o parte din puterea de emisie se intoarce in statie;La un swr de 3 pt o statie de 4 w ai pierdut un watt ce se reflecta in finalul statiei iar distanta si calitatea emisiei scade considerabil
Comment

Comment