N-am zis ca are amplificator, asta mi s-a parut a fi. Asadar, dintre antenele scurte, de pana intr-un metru, care e cea mai ok pe emisie/receptie? Mentionez ca statia e o Danita de 4w.
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Atunci, Little Wil sa fie. De cand ai precizat-o am tot stat sa citesc pe forumuri parerile celor care o folosesc si-i vad pe toti multumiti de performante. Acum, o noua intrebare, ai idee unde o pot calibra dupa ce o iau? Un numar de telefon, ceva, pe pm, ca sa nu facem reclama.
Multumesc.
Comment
-
Bun, ofera detalii. Cum deosebesc falsul de original ?
Comment
-
Din cate stiu eu trebuie sa fie Made in Usa, mai multe nu stiu exact, am un amic care este pasionat de tot ce inseamna Cb, si el mi-a spus de ele.( am vrut sa iau si eu una, la un pret ok, si mi-a spus ca in Romania se aduc mai mult replici de Little Will).
Daca stie cineva mai multe sa exemplifice.sigpic
Comment
-
nu stii ce vorbesti , cine si-a luat scannere deastea a doua zii le-au bagat la vanzare nu iei nici jumate din banii dati , nu este practica nu stau sa explic de ce .Originally posted by usr1 View PostPentru toti cei care se "teme" sa nu le gaureasca statia politia mai bine va luati un scanner de frecventa si gata ;)''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
-
Am primit Radio Splitere daca vrea cineva, sunt la 70 de lei daca nu ma insel, trebuie sa intreb la firma.
Comment

Comment