astea sunt jante oz sau sunt facaturi? daca sunt oz, de care? stie cineva?
 astea sunt jante oz sau sunt facaturi? daca sunt oz, de care? stie cineva?

Jante OZ sau nu?

Collapse

X
- 

nush daca-s OZ .. dar te poti uita pe net si tu la ozracing.com

- 

Vad sigla "OZ" pe ele....da nu-mi prea plac.Se observa ca proprietarul le-a
 cumparat doar pentru ca sunt "OZ" si a vazut in nefeseu ca OZ e firma de jante ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
 Comment
- 

Nici eu nu cred ca sunt OZ.
 Comment
- 

M-am uitat la jantele OZ,n-am vazut sa semene cu asta.In primul rand sigla OZ este mai mica ,si nu se folosesc culori,cum se observa acolo ca este roz,sau rosie,oricum e mult mai discreta sigla,nu "sa se vada" Mie dupa culoare mi se par ca jantele sunt vopsite,in alb...reconditionate chiar...si OZul acela..e enorm de mare :pAttached FilesLast edited by Cristi_Xp; 23 January 2007, 07:51.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
 Comment
- 

Stiu ca prima data cand am vazut rotile..am zis "Ce OZuri urate" si faptu ca e clar ca omu si-a cumparat OZuri pentru ca stia din nefeseu ca e firma de jante...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
 Comment
- 

Comment
- 

~X( .. Doamneee pe ce arunca unii banii .. si tu n-ai sa-ti pui o suspensie .. alti'si cumpara 2 eleroane si magarii ... mare-i gradina lu` Dumnezeu .. multi vor sa sara gardu` :|
 Comment

)
) 
Comment