Ce sa iau asa putin mai ieftin? ca nu am multi bani pt operatia asta

Stiu ca nu sunt stralucite dar nu am avut NICI o problema cu ele.Nu imi place sa ma bag singur in belele si apoi sa dau vina pe lucruri.

si am condus 2 logane cu aceste 2 cauciucuri si cel cu michelin avea aderenta ceva mai mare si continentalurile aveau cu 5000 km mai putin ca michelinurile
Oricum orice marca ai lua dintre: Continental, Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Pirelli vei fi foarte multumit si nu iti va parea rau de bani.
) si mai au 4-5 mm carne pe ele. In toamna imi iau altele, tot universale, ca nu suport sa tot schimb cauciucurile de la un anotimp la altul. Cat despre marcile celebre Good-Year si Michelin, o parte din anvelopele lor sunt de tot rahatul la banii pe care ii cer si ma refer la cele din gama low-cost. Platesti mai mult firma 
zilele astea la 60 km/h frana blana de au inghetat rotile m-am dus de zici ca eram sanie cu zurgalai (conditi meteo favorabile, soare aproximativ 15-20 grade C). Sunt bune de facut un tutorial de genul "how to burn", ca de mers in siguranta iti trebuiesc anvelope nu montana sau kormorane.
)
) si mai au 4-5 mm carne pe ele. In toamna imi iau altele, tot universale, ca nu suport sa tot schimb cauciucurile de la un anotimp la altul. Cat despre marcile celebre Good-Year si Michelin, o parte din anvelopele lor sunt de tot rahatul la banii pe care ii cer si ma refer la cele din gama low-cost. Platesti mai mult firma
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: