bai da-le draq ! pe mine chiar m-ai facut curios ... 
or fi niste minuni ...
PS: scuze ! cam tarziu postul ... nu ma dezmeticisem ...
					or fi niste minuni ...
PS: scuze ! cam tarziu postul ... nu ma dezmeticisem ...

si daca e vreo diferenta. ziceai ca e mare dif intre cele de vara si cele de iarna iar eu nu spusesem nimic de energy. am zis ca barumurile faceau zgomot ca cele de tractor
 si daca e vreo diferenta. ziceai ca e mare dif intre cele de vara si cele de iarna iar eu nu spusesem nimic de energy. am zis ca barumurile faceau zgomot ca cele de tractor 

)
)  

se vede ca nu esti in stare sa porti o discutie. am mers cu multe anvelope de iarna si de vara si nu erau asa silentioase. cu alpin4 e intr-adevar prima oara. gaseste tu o anvelopa de iarna care sa aiba un scor mai bun la zgomot interior si exterior. dupa ce faci asta du-te si termina si tu liceul ca poate inveti sa vorbesti.
 se vede ca nu esti in stare sa porti o discutie. am mers cu multe anvelope de iarna si de vara si nu erau asa silentioase. cu alpin4 e intr-adevar prima oara. gaseste tu o anvelopa de iarna care sa aiba un scor mai bun la zgomot interior si exterior. dupa ce faci asta du-te si termina si tu liceul ca poate inveti sa vorbesti.

adunau toate pietricelele de pe drum. daca eram singurul care sustinea asta, ziceam sa ai dubii dar vezi si postul lui Ivan
 adunau toate pietricelele de pe drum. daca eram singurul care sustinea asta, ziceam sa ai dubii dar vezi si postul lui Ivan 

asta e ...
 asta e ...  

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment