Acum 2 ani erau mult mai putine.

Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

e bine sa pastrezi diametrul total al rotii echivalent originalului, adica 62.15 cm pentru a nu influenta kilometrajul, acceleratia masinii, franele si dinamica; dimensiune compatibila fara mare diferenta ar fi 205 50 R17, poti incerca si cu 205 55 r17 dar deja sunt cam mari si cu siguranta va arata urat
 joaca-te aici cu dimensiunile http://www.anvelopeweb.ro/help/dimensiuniDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
 Comment
- 

Din pacate am luat un holsurub in pneul kormoron de pe dreapta spate....am fost la vulcanizare si angajatul de acolo (avind bautura in cap) a zis ca nu se mai pepiceste pneul si a pus un sunur....cineva mi-a zis ca e periculos sa merg cu sunur deoarece exista riscul de explozie....Este adevarat???? E mai indicat sa iau un Kormoron la sh decit sa ma mai duc la vulcanizare?
 Comment
- 

Bf Goodrich G-Force am eu si sunt foarte multumit de ele numai sa nu le folosesti si vara ca se tocesc repede,au un cauciuc foarte moale.Originally posted by Nimeni View PostCe anvelope pentru vara , recomandati ?
 Fac referire la Nakang NS2 , Yokohama Parada 2 , BF Goodrich G-Force Profiler , Vredestein Sportrac 3 ."light up the darkness" Bob Marley
 Comment
- 

@juann: Nu se întâmplă nimic dacă mergi cu acel şnur în cauciuc, atâta timp cât ţine bine presiunea e ok.
 Comment
- 

Yokohama si Vredestein.Originally posted by Nimeni View PostCe anvelope pentru vara , recomandati ?
 Fac referire la Nakang NS2 , Yokohama Parada 2 , BF Goodrich G-Force Profiler , Vredestein Sportrac 3 .
 Nakang e low-cost
 BF e ceva mai mediu
 Ceilalti face anvelope mai bunicele.
 Totusi, sunt la aceleasi preturi?
 Comment

sau sh.
 sau sh.

Comment