Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia uite ce am gasit... aviz amatorilor.
    Cumpara Anvelopa iarna Kumho KW23 I'zen, 185/65 R15 88T de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

si jante.
    Cumpara Janta otel Roller pentru Logan 6 x 15 4/100 ET43 de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Comment

• merg si pe lighean 2 jantele alea Nedelica...ai idee?
      Keep walking...

Comment

• normal ca merg. nu ai jante pe 15" ?! e dimensiunea stock.

am citit lucruri bune si despre astea
        Cumpara Anvelopa iarna Barum Polaris 3, 175/70 R13 82T de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

oare cum sunt astea ? am auzit ca falken ar fi bune. cam zgomotoase, vad.
        Cumpara Anvelopa All seasons Falken AS200 185/65 R15 88H de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.
        Last edited by B997NDL; 23 September 2014, 23:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai ar fi ceva diferente intre ph2 de ex...si 2. et sau cum ii zice!
          Keep walking...

Comment

• ce diferente ? ce scrie in civ ? eu zic ca 185/65 R15.
            et-ul e legat de jante. nu de anvelope.
            de tabla pt logan au et 50, si eu am pus de aliaj cu et 35. si caut cu et 15. cu cat e mai mic, ies mai mult in afara. arata bine si masina e mai stabila.
            Last edited by B997NDL; 23 September 2014, 23:49.

Comment

• Am avut la citronel Kumho si iarna era ca un mic tractoras

Comment

• Am comandat continental wintercontact ts 850 in detrimentul dunlopurilor. Am gasit o oferta de nefuzat.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Si care este pretul unei anvelope?

Comment

• Pretul este sub pretul pietei

Adica cu 130 lei mai ieftin decat la ando service

Adica 1018 lei toate 4 cu dot 2014 livrate la mine la usa. cu 3 ani garantie.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• le-ai luat superbine, mai ales ca in topuri sunt No 1. culmea e ca michelinurile a4 sunt mult mai scumpe, peste 300 de lei bucata.
                      oare ei nu citesc topurile ?!

Comment

• Un pret foarte bun mumus!

Comment

• si la logan e 246 parca, si mai ieftin.

Comment

• Am cumparat anvelope de iarna Tigar Winter cu 165 de Lei/bucata. Or fi bune, or fi rele, habar n-am. Pana acum nu am avut deloc asa ceva si cam era timpul sa-i pun si incaltari de iarna.
                            MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

• Sunt mai bune decat orice anvelope de vara sau allseazon

Daca nu ai mai avut gume de iarna, te vei simti rege dar doar in primul an, in al doilea vei vrea ceva mai bun

Comment

• uite aici parearea unora care cica se pricep.

si inca o stire.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google