Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...multumesc celor care mi-au raspuns
    ...pana la urma am luat : Lassa Snoways Era 185/65 R15 88T , le-am prins la "Promotia Metro 50 ani " (parca asa suna) si am dat 198 lei/ buc.
    ...sper sa fie un nou subiect de discutie si chiar va rog cateva cuvinte despre aceste gume

Comment

• DOT 14
      Cumpara Anvelopa iarna Uniroyal Ms Plus 77 185/65 R15 88T de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Anvelope aproape de premium!

Comment

• Pentru cine e interesat de achizitionarea unor anvelope de iarna, sa se uite si aici.

Comment

• Ma gandeam pentru gume de vara sa-mi iau Falken SN832EC-Sincera 185/65 R15 88T, clasa A la franare, C la consum, rezultat bun la ADAC reifentest fara minusuri, preturi de la 210-220 de lei...
          Nu prea am auzit sa foloseasca cineva gume de la marca asta (japoneza si cu traditie, chiar daca o avea fabrici prin europa). Pareri, ceva?

Originally posted by old_radu View Post
          ...multumesc celor care mi-au raspuns
          ...pana la urma am luat : Lassa Snoways Era 185/65 R15 88T , le-am prins la "Promotia Metro 50 ani " (parca asa suna) si am dat 198 lei/ buc.
          ...sper sa fie un nou subiect de discutie si chiar va rog cateva cuvinte despre aceste gume
          turcesti, gaseai ceva de la o marca mai consacrata in banii aia (debica, barum)
          Last edited by einstein1984; 17 October 2014, 09:25. Reason: Automerged Doublepost
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Mi-am cumparat de 2 anvelope Michelin alpin a4, dot 232014 fabricate in germania.

Cumpara Anvelopa iarna Michelin Alpin A4 Grnx 185/65 R15 88T de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Comment

• Foarte bune, tot în Germania sunt și ale mele fabricate. Îs la a 3-a iarnă cu ele.
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• de ce doar 2?

Comment

• le pun pe fata pe astea ca sunt noi, pe spate o sa pun petlas (turcesti)- care le-am avut pe fata 3 ierni si de care am fost super multumit.

Comment

• Originally posted by gigiman View Post
                    Mi-am cumparat de 2 anvelope Michelin alpin a4, dot 232014 fabricate in germania.

http://www.emag.ro/anvelopa-iarna-mi.../pd/DJ041BBBM/
                    2314-probabil

le pun pe fata pe astea ca sunt noi, pe spate o sa pun petlas (turcesti)- care le-am avut pe fata 3 ierni si de care am fost super multumit.
                    E indicat sa ai pe spate anvelopele cu aderenta mai buna. Petlas-urile alea dupa doar 3 ierni imi inchipui ca te pot ajuta sa pleci de pe loc.

Comment

• da, 2314
                      sunt ca noi petlas-urile, dar nu imi place ca imi improasca toata mizeria pana pe usile din spate, desi am aparatori de noroi.

Comment

• marfa combinatie, gume premium cu no nameuri turcesti. Mai bine luai 4 debica si aveai baza pe masina ca nu te depaseste spatele pe o curba uda si inghetata.

Comment

• Vb fara sa fii in cunostinta de cauza. Petlas-ul turcesc da clasa poate si la marci premium, nu mai vb de Debica. Se comporta exceptional pe zapada.

Petlas Snow Master W651 Etichete de eficienta: combustibil clasa E , aderenta clasa C , zgomot 71
                          DEBICA FRIGO 2 Etichete de eficienta: combustibil clasa E , aderenta clasa F , zgomot 71

aderenta clasa C, spune multe

Comment

• Da, desigur.

Comment

• De la Suleyman încoace turcii ăștia mă tot uimesc. Dar oare chiar să fie la fel de bune ca Michelin Alpin A4? Că au aceleași cotări, C și E. Parcă n-aș prea crede.
                              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Daca erau asa de bune de ce nu ai luat inca 2 petlasuri? Erau Michelin mai ieftine?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google