mi-am montat azi cauciucurile de iarna. Michelin alpin4 cumparate noi in august la 300 lei/buc. asta dupa ce am studiat testele adac si tuv, unde sunt fruntase. nu stiu inca cum se comporta pe zapada/polei... doar din auzite. dar ce pot sa va spun e ca dupa montaj am crezut ca s-a intamplat ceva cu motorul
si am dci... deci ce am cosiderat eu ca fiind zgomot de la motor, era zgomotul la rulaj al fostelor debica navigator
e o diferenta de la cer la pamant... merita sa dai 50 lei in plus pe anvelopa. vazusem in auchan debica frigo cu 250. acum sunt hotarat sa-mi iau si energy saver pt vara. parerea mea ca michelin fac super anvelope 
kleber krisalp sunt facute tot de michelin. sunt f bune dar cam scumpisoare avand in vedere ca diferenta fata de mamele lor nu e mare
si am dci... deci ce am cosiderat eu ca fiind zgomot de la motor, era zgomotul la rulaj al fostelor debica navigator
e o diferenta de la cer la pamant... merita sa dai 50 lei in plus pe anvelopa. vazusem in auchan debica frigo cu 250. acum sunt hotarat sa-mi iau si energy saver pt vara. parerea mea ca michelin fac super anvelope 
Originally posted by catalinus
View Post

am gasit energy saver la 260 lei. pai merita sa dai 220 pe debica?!

Comment