Functionarea Radarului

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Functionarea Radarului

    Am avut un drum Galati-Bucuresti acum cateva zile. Inca nu iesisem din Braila si detectorul a inceput sa ma avertizeze abia la cativa zeci de metri de masina politiei. Sunt convins ca ei au umblat la mufa la radar. Daca as lua amenda (pentru ca nu am luat), as putea contesta ca ei au umblat la mufa? Din cate stiu este ilegal sa faca asa ceva. Stiu ca se poate verifica treaba asta.
    fara reclama in semnaturi

  • #2
    se poate verifica doar in instanta, in urma analizei pozei. poza pe care tu altfel nu ai posibilitatea s-o vezi...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • #3
      simiph2...Uite aici ceva interesant...ideea e sa ceri in instanta o serie de poze cu evolutia vitezei si nu doar una cum au ei obiceiul sa iti arate.Stiu ca nu e cazul acum dar poate e si asta o solutie.
      sigpic

      Comment


      • #4
        sincer....nu cred ca avem vreo sansa...eu am luat clapa si cu opc-ul...nu mai am incredere in nimeni.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

        Comment


        • #5
          Faza ca eram cu un militian (prieten) in masina , altfel aveam de umblat pe la tribunale. Nu le-as da nici un leu la hotii aia. Nu le semnam nici un proces verbal si le ceream toate actele cu toate ca stiu ca foaia de parcurs nu prea o au si o smenuiesc dupa. Sunt dispus sa ma bat pana la sange cu ei
          fara reclama in semnaturi

          Comment


          • #6
            eu am inteles de la cinevaca ei nu ar fi obligati sa iti arate tine apsolut nimic....doar la tribunal...si pana acolo rezolva ei.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

            Comment


            • #7
              Pai asta cam asa e...poti sa ii ceri o legitimatie ...dar cred ca iti va arata insigna cu numarul de pe ea...si nimic mai mult.
              sigpic

              Comment


              • #8
                si eu am avut odata impresia ca m-au tzepuit pentru ca mi-a piut in ultimul timp jaful de cobra. i-am reprosat politistului ca mi l-a pornit in fata si mi-a zis politistul uite tati aici cum ai venit, m-a derulat de vreo 2-3 ori pe ecranul de il au ei in masina. oricum eram vinovat si la insistente am "scapat" cu avertisment. cheltuiala a fost tot acolo dar nu aveam timp sa umblu pe la cec sa platesc .
                vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

                Comment


                • #9
                  Dar daca te stii cu musca pe caciula @simi si ai avut viteza de ce mai comentezi??
                  Ia mergi regulamentar si o sa vezi ca nu te mai opreste nimeni.
                  Si pe mine m-au luat din scurt cu detectorul radar pornit si stiind ca am avut viteza,m-am conformat si nu am mai comentat nimic.Am luat amenda si am platit-o...
                  Voi ati vrea eventual ca astia de la politie sa va puna si indicatoare luminoase cu locul unde se afla amplasat radarul din 100 in 100 de metri cu 3 km innaite ca sa aveti timp sa franati!!!
                  Cam multe ....Nu??

                  Comment


                  • #10
                    Ivan Marian...ai mare dreptate...respecta legea si nu se va lua nimeni de tine...dar cand ii vezi ascunsi prin curtile oamenilor,boscheti,santuri...parca te ia damblageala.
                    maistoru...acum am un Cobra 9430 si am avut ocazia sa am de-a face cu instantul politiei...dar se pare ca reflexele mele sunt inca bune...pe surt...veneam de la Bucursti spre Galati...drum pe care il fac des si stiu unde detectorul da alrma falsa si unde nu...si o data din spatele unui camion si-a bagat nasul o masina de politie...detectorul a sunat in 3 si m-am urcat cu amandoua picioarele pe friana(aveam vreo 130) si nu m-a luat...in schimb cu alt detector...tot Cobra cumparat cand inca erau radarele cu afisaj de pompa de carburant m-a luat o data de nu a piuit detectorul deloc...si am vazut la fel ca tine filmul...de fapt de ce sa mint...a dat un piu mic...dar dupa ce girofarurile masinii de politie care venea din fata erau in functiune.
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Pe jmecherii care merg cu 300 la ora in Romanica cu Bentley-ul nu ii amendeaza nimeni si te amendeaza pe tine cu 65 in localitate cum ti se pare?Ar trebui sa aplice aberatia cu ,confiscatul masini la 65 la ora daca esti amarit.
                      Last edited by meceanu; 13 November 2009, 22:47.

                      Comment


                      • #12
                        Pai daca nu am Bentley asta eeee....Voi de ce credeti ca la noi sunt legale detectoarele radar?? Cand n-or mai fi legale si nu o sa mai stam noi nepasatori cu ele in geam sa vedeti voi atunci amenzi...Ca in Grecia,,,Franta ,,,Etcc.
                        Vorba aia....mai bine rugati-va sa nu dea astia legea cu interzicerea detectorului si sa va dea mii de euro amenda sau mai grav sa va confiste masina....ca atunci o sa fie treaba treaba.
                        @simi""""" Sunt dispus sa ma bat pana la sange cu ei"""""Cand o confisca astia masina in fata ta ce o sa mai faci??? O sa le zici de ce au umblat la MUFA???
                        Last edited by Ivan Marian; 13 November 2009, 22:57.

                        Comment


                        • #13
                          @valeriuciprian : aveam in fata un matiz ce rula cu 30-40km/h. din matiz un copchil depe bancheta din spate statea jumate afara. am trecut de o curba si imediat m-am angajat in depasire. in momentul in care am ajuns in dreptul matizului a inceput sa chitaie detectorul. la inceput m-am blocat dar am decis sa termin depasirea. tocmai de asta m-au si iertat domnii politisti dar totusi am fost amabil cu ei .
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

                          Comment


                          • #14
                            eu acum am un detector nou...sunt inca in teste cu el....
                            Oricum si cu detectorul vechi mergeam ca si inainte sa am detector.
                            In 11 ani de condus nu am luat nici o amenda radar.
                            Mereu casc bine ochii....detectorul e bun noaptea si poate si uneori ziua...oricum sunt constient ca el nu este perfect..si nici politia corecta...
                            Incerc sa anticipez lucrurile..si daca nu vad cu ochii mei ca e liber drumul...nu o calc.in oras cu mai mult de 90 nu prea circul si in afara sa zicem 120-130.
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                            Comment


                            • #15
                              Ivan Marian:ti se pare ca traiesti in grecia ,franta sau mai stiu eu ce tara cizbilizata?Aia au un lucru foarte important in plus fata de noi:Autostrazi!!!.Daca te grabesti undeva,te urci pe autostrada si dai frate talpa pana la 20-30km de unde ai de ajuns.Aia au si drumuri circulabile...aici daca mergi regulamentar..faci 100km in 2 saptamani ,ca din aia 100 50 is plini de gropi si mergi cu 30 si in ceilalti 50 is localitati si carute.
                              Deci sa ma scuteasca ei pe mine cu fazele astea cu confiscatul si dinalea.Sa-si bage radarele unde nu rasare soarele si sa nu mai stea ascunsi prin toate cotloanele doar doar or mai prinde vre-un amarat cu ceva viteza sa dea si ei bine la sefi ca-si fac treaba..
                              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google