permis categoria A

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    E adevarat, dar nici bine nu iti e. Nu sunt doar 3 minute de frig, o sa mai dai cateva ture pe acolo pana vine politia, dupa aia trebuie sa astepti sa-ti vina randul. Dupa toata aseptarea aia, o sa te urci inghetat pe motor si nu o sa fie chiar usor sa te concentrezi.
    Oricum, eu iti urez multa bafta.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • #17
      Pentru poza 1:

      Regului pentru circulatia vehiculelor
      Art. 107 punctul 3.
      Daca in intersectie circula si tramvaie, iar spatiul dintre sina din dreapta si trotuar nu permite circulatia pe doua sau mai multe randuri, toti conducatorii de vehicule, indiferent de directia de deplasare, vor circula pe un singur rand, lasand liber traseul tramvaiului.

      Punctul 4
      In cazul in care tramvaiul este oprit intr-o statie fara refugiu pentru pietoni, vehiculele trebuie sa opreasca in ordinea sosirii, in spatele acestuia, si sa isi reia deplasarea numai dupa ce usile tramvaiului au fost inchise si s-au asigurat ca nu pun in pericol siguranta pietonilor angajati in traversarea drumului public.

      Art. 110

      1. In situatiile in care exista benzi speciale pentru executarea manevrei, schimbarea directiei de deplasare se face prin stanga centrului imaginar al intersectiei, iar daca exista un marcaj de ghidare, cu respectarea semnificatiei acestuia.

      2. Schimbarea directiei de mers spre stanga, in cazul vehiculelor care intra intr-o intersectie circuland pe acelasi drum in aliniament, dar din sensuri opuse, se efectueaza prin stanga centrului intersectiei, fara intersectarea traiectoriei acestora.

      3. Amenajarile rutiere sau obstacolele din zona mediana a partii carosabile se ocolesc prin partea dreapta.


      Art. 120 Punctul 1:
      Se interzice depasirea vehiculelor:
      Litera G: in dreptul statiei pentru tramvai, atunci cand acesta este oprit, iar statia nu este prevazuta cu refugiu pentru pietoni;

      Poza 2:
      ) Cum trebuie sa fie atelele pentru imobilizarea unei fracturi ?
      - suficient de lungi pentru a acoperi în întregime atât zona de deasupra, cât si cea de sub fractura ;
      - rigide ;
      - sa nu fie prea grele .

      Sursa: aici si aici

      Bafta la examen!

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google