Nesimtire?!(militia Si Gardienii)
Collapse
X
-
Hriberiu si tu in care categorie te bagi? Unde te incadrezi?
--La aia cocosi?
--La aia care le dardaie curu(sa te citez)?
--Sau la aia care incep sa planga?
Eu ma bag la aia care incep sa râdă isteric cand ii vad si ma opresc!
Alin asta este propaganda curata!Vorba lui Mircea Badea "Praf in ochi,abureala curata".
Cand vreodata statul isi fura singur caciula?
Comment
-
Asa tind sa cred si eu despre acel filmulet! Nu se amenda statul singur!
Hriberiu: Cine a zis pe acest post ca nu avem nevoie de politisti, asistenti, si toate cele? Eu cred ca nimeni. Avem nevoie de ei, dar avem nevoie de oameni educati, cinstiti si cu mare simt civic. Nu avem nevoie de jegosii astia de politisti care apar aici in poze sau filme. Acum ai inteles? Am mai explicat asta. Vorba lui Vasile, avem nevoie de cei care muncesc. Si sa sti tu ca nu-mi tremura nimic cand ma opreste politia. Daca am incalcat vreo regula, plec capul si ma supun fara comentarii, dar daca as fi oprit abuziv alta ar fi situatia si as merge cu ei pana in panzele albe daca dreptatea e la mine.
P.S. Nu am avut ghinionul de a fi oprit abuziv de vreun om al legii si de obicei ma chinui sa respect legea. Schimbarea trebie sa inceapa de la noi.
Poate nu schimbam nimic aici, dar daca am posta aici fiecare abuz al lor si de aic mai departe la alte institutii abilitate sa-i cerceteze eu zic ca ar fi un inceput. Nu putem sa stam mereu cu capul in nisip.Last edited by Alin0007; 17 March 2010, 01:22.
Comment
-
Nici eu nu comentez daca ma prind cu mata in sac ...dar nici de pomana nu stau cand ma opresc aiurea in metrou!
Simt civic vrem si nu altceva!
Daca vreo unul gaseste pe internet un caz cu vreun politai care recunoste ca a gresit si ca a oprit pe cineva aiurea eu dau o bere!
Si eu imi asum greselile si ei sa faca la fel ca sunt tot niste oameni ca noi si sunt supusi greselii!
Corect sau nu ce zic ?
PS..Astept sa dau o bere aluia ce gaseste un articol/filmulet cu politia recunoscand o greseala comisa de ei in exercitiul functiunii sau in "misiune"!
Comment
-
-
Pai vedeti, exact cum spuneam, daca n-am sta cu mana in san mereu cand ii prindem in afara legii si i-am da pe mana presei cum au facut astia, e clar ca vor ajunge sa-si puna un semn de intrebare si nu vor mai avea asa mult tupeu sa incalce legea.
Nu zic ca se schimba total, dar parerea mea ca, inainte sa-si bata din nou joc de noi, o sa-si aduca aminte de colegii lor da-ti pe sticla si or sa analizeze mai bine situatia.
Asa ca..hai pe ei!
Comment
-
Nu ai ce sa faci,daca te opresc si vor sa-ti dea amenda tot gasesc ceva.Asta e Romania.Dar au dat mai demult si la stiri,cum din cauza ambuteiajul o masina de politie nu a mai avut chef sa stea la coada si a intors pe linie dubla continua.Unul l-a filmat si a trimis la stiri la protv si i-a facut vedete.
sigpic
Comment
-
Pai vezi, aici gresim, la conceptiile noastre. Cum adica daca vrea tot iti da amenda? Amenda iti poate da doar daca constata clar ca ai savarsit vreo infractiune.
Fiti mai tari cu ei cand va opresc, cereti-le explicatii, de ce, cum, punet-ii sa va arate articolul din lege pentru care va sanctioneaza. Nu mai plecati capul pentru orice maruntis, ca de aia au devenit asa aroganti.
Daca ai toate actele platite, masina in regula si circuli cat de cat omeneste nu prea mai au ce sa-ti faca, dar daca incalci legea, atunci asta e, iti meriti pedeapsa.
Si ca sa nu ne plictisim, mai uite unu peste lege!
Comment
Comment