If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Tudor: arata super ultima si cu plasa aceea, dar cum sa renunt la proiectoare?! daca vopsesc portiunile negre din jurul lor, in culoarea masinii nu crezi ca ar iesi binisor?
NDL : cum sa renunti la proiectoare? adica ? ti-s folositoare? eu in 6 ani le-am folosit de maxim 5 ori, din care o data m-a luat garda la partea cu vopsitul nu am inteles: ori negru ori culoarea masinii ? ca nu mai inteleg ce culoare ai tu masina
NDL : cum sa renunti la proiectoare? adica ? ti-s folositoare? eu in 6 ani le-am folosit de maxim 5 ori, din care o data m-a luat garda la partea cu vopsitul nu am inteles: ori negru ori culoarea masinii ? ca nu mai inteleg ce culoare ai tu masina
o sa razi dar le-am folosit si azi am fost pe langa snagov , la cineva unde merg saptamanal. si crede-ma ca e o bezna prin comune...si o lunga portiune de sosea prin padure. dar si asa tot am luat doua "balti" ca daca era lasata cu H&R iesea cu "varsare de sange" zona din jurul proiectoarelor s-o vopsesc albastru. parca ultima nuanta ma tenteaza...
Baieti , vreau si eu sa-mi prelungiti capota si peste faruri , pana la delimitarea pleoapelor , dar si pe lateral sa aibe continuitate .. Sper ca m-am facut inteles
Se poate va rog frumos un clean la capota si un eleron , unul slim si unul mai mare(ambele integrate) ,sper sa fie ok pozele (daca nu fac alta) cum are loganul albastru si cel rosu , ms frumos!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment