Si eu le vreau albe sau argintii. Se poate?

Masinile voastre preparate de noi !

Collapse

X
- 

- 

Imi coloreza cineva si mie niste jante va rog.....le vreau albe complet;albe cu interiorul neglu sau nichel complet;nichel cu interiorul negru.multumesc
Comment
 - 

Salut. As vrea un mic VT ce consta in:
bara de crom (de la grila) sa fie neagra si pleoape negre.(daca se poate si sigla sa fie neagra si sa scrie dacia cu alb - sa ramana textul asa cum este). Multumesc.
Am pus 2 poze din 2 unghiuri usor diferite-care e mai buna.Last edited by igeorge; 20 September 2012, 18:41.
Comment
 - 

- 

Sper ca nu sunt off-topic, dar doresc sa achizitionez o Dacia Logan special pentru tuning si am doua mari dileme: 1. De preferat sa fie masina noua, sau SH? 2. Doresc si tuning la motor. Ce tip de motor e pretabil la cele mai bune rezultate?
Momentan atat. Numai bine!
Comment
 - 

In primul rand,si cel mai important,esti off-topic.
Deschide ochii bine pe forum,si vei gasi cu siguranta unde trebuie sa postezi aceasta intrebare.
In al doilea rand,depinde ce stagiu de tuning doresti sa aplici masinii ( exterior + motor ).
Daca ai de gand sa faci un proiect grandios inclusiv motorului ( asta inseamna sa schimbi multe componente ) nu are rost sa-ti achizitionezi o masina noua.
Multa bafta.
Comment
 - 

va rog frumos daca se poate un vt cu aceste modele de jenti pe logan.sa fie cu garda putin mai jos si sa para ca un diametru de r16.
multumesc
Comment

*

**
Comment