If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu o sa fiu sincer cu tine...Te superi bine...Nu te superi iarasi e bine...
Nu prea mai convins cu consola...Mi se pare ca sunt cateva deformatii pe consola?
Eu o sa fiu sincer cu tine...Te superi bine...Nu te superi iarasi e bine...
Nu prea mai convins cu consola...Mi se pare ca sunt cateva deformatii pe consola?
Dupa ce o sa pun si pozele cu obiectele finisate vei vedea ca nu sunt deformatii. De suparat nu ma supar ca nu am de ce. Vorbim si noi ca de aia suntem pe un forum, nu?
Imi dadeam si eu cu parerea, ca tu lipseai din peisaj.
Asteptam si alte poze cu mai multa lumina.
Ok, ok, le vine si lor randul.
daca vrei sa raspunzi la mai multe mesaje, dai "multiquote", semnul cu ghilimele de langa butonul "quote" la posturile ce vrei sa le citezi, iar la ultimul dai simplu "quote" si va arata ca mesajul asta editat. nu e nevoie sa postezi consecutiv
Am aparut si eu in peisaj,cand crezi ca vor fi gata finisate toate pieseleca mi s-a lungit gatul tot asteptand ?Hai ca ne-ai fiert in suc propriu pe toti asteptand pozele ! Pe masina cand crezi ca vor putea fi puse,ca vreau sa ma dau mare la ******* day.
Maine pun poze facute la lumina zilei cu obiectele finisate. Inca o data imi cer scuze pentru "fierbere"... Sorry...
Pe masina le pui imediat cum ajung la tine deoarece s-a cam dus frigul si a luat si problemele cu el ;)
si nu se citeaza niciodata ultimul post. se subantelege ca raspunsul se refera la respectivul...
Salut.Cred ca am aparut prea tarziu dar ma intereseaza pe mine sa pun consola centrala la bataie ca sa zic asa (asta daca mai ai nevoie).Mentionez ca am avut bari la logan da le-am spart si am standard acum pana imi cumpar altele.Daca mai este de actualitate contacteaza-ma pe id mess: Cristi_thekid85
Cam cati bani ai cere ca sa imbraci consola centrala,aeratoarele?Asa estimativ.
Vezi ca am scris pe prima pagina parca. Legat de poze... sincer am uitat sa mai pun poze in faze intermediare asa ca ca ceva mai tarziu o sa pun poze cu ele asa cum au ajuns acum
Arata bine, cand sunt gata sa le montam,sa vedem cum arata pe masina ?In momentul cand pun aceste elemente cu carbon o sa demontez toate cromaciunile,o sa fie totul ROSU si NEGRU.Am cumparat masca fata si chestia aia ce vine montata pe bara spate din kitul tuning Dacia,care vor fi vopsite cu negru mat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment