cu ce as putea sa vopsesc plafonul si partea aia din spate pe care sunt boxele?..avand in vedere ca e material textil,nu cred ca merge vopsea la tub...

vopsit interior

Collapse

X
- 

Cred ca merge si cu un spray de vopsea, dar nu o sa arate asa frumos.
 Comment
- 

- 

Sau piele Bej, e mai frumoasa decat neagra.
 Comment
- 

Daca chiar ajungi sa itzi faci asteptam si noi poze sa vedem cum itzi iese sa vedem cum itzi iese   LAUREAT 1.5 DCI LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA INTILNIRE LoganClub DUMINICA Enter the Matrix Enter the Matrix
 Comment
- 

nu am mai reusit sa o tapitez...din cati tapiteri erau in oras..unul singur a zis ca s-ar baga la plafon..dar cica e destul de greu si nu-mi garanteaza ca o sa iasa perfect..si o groaza de bani..asa ca am facut un compromis si am trecut la vopsea.la tub..mai bine zis la o groaza de tuburi(ca sa iasa bine...tre sa dai mai multe straturi pe materialul ala textil)..oricum..mi-e imi place ce a iesit..
 Comment
- 

Iii Fainutz nu prea se vede din poze da in principiu arata super nu prea se vede din poze da in principiu arata super   LAUREAT 1.5 DCI LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA INTILNIRE LoganClub DUMINICA Enter the Matrix Enter the Matrix
 Comment

<--TOYOTA
<--TOYOTA

sigpic
 sigpic 

Comment