io ma intreb ce e in capul vostru uneori ? s-a desfacut un motor , chiar asa greu era sa se puna segmenti si cuzineti noi ? cat puteau sa coste ...
pot sa te felicit doar pentru curaj ... ca totusi ai avut curaj ce altii vorbesc de ceva vreme si degeaba . Pacat ca in loc sa se incurajeze lumea sa experimenteze chestii de astea acu ai bagat frica de tot in ei
)
Oricum era o struto camila tigania cu axe de 1.4 ,am nimerit si eu o axa d-aia singura chestie benefica a fost consumul
pot sa te felicit doar pentru curaj ... ca totusi ai avut curaj ce altii vorbesc de ceva vreme si degeaba . Pacat ca in loc sa se incurajeze lumea sa experimenteze chestii de astea acu ai bagat frica de tot in ei
) Oricum era o struto camila tigania cu axe de 1.4 ,am nimerit si eu o axa d-aia singura chestie benefica a fost consumul

). a fost un ghinion nemaivazut si atat, cu un set de 1.6 bun mototul merge foarte ok. axele sunt aceleasi din cate stiu eu. repet, mecanicul face motoare de ani de zile, in general pe bmw, mercedes, honda , fara nici o problema la activ.
Comment