sincer nu te sfatuiesc sa le vopsesti am mai vazut niste capace vopsite si arata ca o masina de circ
Idee Vopsire Capace Roti Stock!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gusturile nu se discuta ;) fiecare cu parerea lui ;)Originally posted by biancamarius5 View Postsincer nu te sfatuiesc sa le vopsesti am mai vazut niste capace vopsite si arata ca o masina de circMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postloganu` vorbeste la caterinca. lasa-le asa ..
ps: e nevoie sa deschizi un thread pentru asa ceva? ce urmeaza? sa vopsesti motorul ?
))unde pot da like ?
iar despre sigla lu faraonu
no comm
... da nu vad unde;s piramidele
Last edited by Loganu; 10 February 2012, 00:53.
Comment
-
esti incredibilOriginally posted by Cezar View PostMie imi place sigla celui din Brazi cu masina rosie. Are scris Faraonul
Monumental, pe cuvant.
Cred ca-mi pun si eu pe sigla ceva shucar: porc cu bune maniere.

Comment
-
-
Capacele parerea mea e sa le lasi asa cum sunt ca arata destul de bine pe culoarea asta.
p.s
Faraoane dar tu nu ai vrea sa ai o masina corecta ?
Chiar iti place sigla aia faraon ?
WRC cu faraonii aia ... , chiar iti plac ?
Eu unu zic sa scapi de toate astea si o sa ai o masina corecta nu muppets.
Mie imi pare rau ca jignesti sigla aia " wrc "Last edited by Christnacht; 10 February 2012, 09:10.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Faraon Rally Team
)), puterea piramidelor Dakar..
Lasa capacele cum sunt si apoi cand ai putere financiara sa cumperi un set de jante!
Comment

roata din fata dar si scrisul dacia fal rosu,sau ai putea sa ii faci si marginea cu rosu,bafat la alegere.
Comment