If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu-i diferenta intre straturi, se vede diferenta doar la final, dupa 2-3 straturi. Si apropo, daca le faceti cu rosu, nu cu negru, se vor vedea si ziua la fel ca noaptea, la fel ca stock.
@taz, nu-i vorba sa convingi sau nu despre vopsirea stopurilor. E vorba daca se poate si daca e mai bine sau mai rau ca inainte. Raspunsul e ca se poate, din punct de vedere a luminozitatii e ca inainte, doar ca se vede tot stopul ca fiind rosu.
@golan: ce nu-i clar din pozele cu masina lui mareom? Ti se pare ca nu se vede stopul cand e aprins? In cazul asta si eu si mareom om fi muti... vorbesc de stopurile vopsite rosu, nu negru
@urobert25 Asteptam poze cu ele si mentiunea cu cate straturi le-ai dat
Daca dai mai multe straturi ar fi ok sa faci poza dupa fiecare strat dat sa vedem cum arata
Nu exista nici o alternativa la vopsirea stopurilor ? Vreo folie ceva ? Sau ceva de genu ? Ca mie mie cam aiurea sa ma apuc de vopsit ca nu stiu cat de bine iese ....
@GOLAN91 - fiecare are dreptul la o opinie, eu le-am vazut si in trafic ziua, era unu care le avea negre de tot si tot se vedea cand punea frana, chiar si semnalu era tot galben si nu amta culoare...
eu consider ca este cel mai ieftin asa...Next step...Stopurile cu leduri.
Daca tot va luati spreiuri de inegrit stopurile luativa si o combina frigorifica sa aveti unde baga "carnea" de la conducatori auto , chiar si de la mine daca vad afumaturi dastea, si nu merge cu abureala ca nu estompeaza deloc vizibilitatea (sa ii spuneti lu mutu) , noaptea da se vede , dar sa vedeti cand bate soarele din spate....e duar parerea mea nu trebuie sa o luati in nume de rau....
La mine si la mareom nu s-a luat. drept e ca nici n-am exagerat cu spalatul masinii eu nici n-am apucat sa ma folosesc prea mult de ea dupa ce i-am vopsit stopurile, doar 3 spalari a rezistat. masina, nu stopurile. vopseaua respectiva e pe baza de acetona, deci nu se ia cu spirt, trebuie un solvent organic mai puternic.
Are mareom la my ride, loganul gzb stopuri vopsite. Si nu e afectata vizibilitatea deloc. Daca stii sa le vopsesti si nu insisti ca dementul sa le faci negre, n-au absolut nimic, vopseaua e rosie, dar transparenta la lumina. Itp-ul se trece si in nici un caz n-o sa fi lovit din spate daca vopsesti cu cap stopurile
din pacate nu se vede decat un singur stop vopsit, aici.
pare ca nu se vede lumina din el noaptea? eu zic sigur ca nu, doar am mers mult in spatele lui gigi cand ne plimbam prin oras (cau mcdrive, iveco, alfa, metro, real... )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: