Aer conditionat Logan Ambiance
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am fost la un service pe langa facultatea Biotera si era 1650 e... si asta fara tva...de curiozitate maine sun la acel nr de telefon sa vad si eu ce se ofera la 650 e ?! Chiar ma intereseaza
ca deja incep sa fac sun zi de zi...daca nu am avut creier suficient sa imi iau cu aer....

Leave a comment:
-
Originally posted by mihavisaCine vrea aer conditionat la LOgan se monteaza cu 650 euro cu piese originale de pitesti si cu manopera.
pevtru doritori tel 0722546027
Precizeaza te rog si unde se monteaza....(localitatea)
In Tm sa Ar se poate?
Leave a comment:
-
Aer conditionat Logan Ambiance
Cine vrea aer conditionat la LOgan se monteaza cu 650 euro cu piese originale de pitesti si cu manopera.
pevtru doritori tel 0722546027
Leave a comment:
-
in service autorizat este in jur de 1000 de euro
depinde cat de veche ai masina ca mai bine o vinzi si iti iei un abs plus + ac si iesi un pic mai scump dar macar o iei noua : glumeam
stiu ca este atat ca am lucrat in service dacia, asa era si acum x ani pentru supernova solenza
apropo au fost si papucuri cu ac, cu motor de "dacie" pana ar pune motorul de renault pe cutia aia hibrida de 2 lei
Leave a comment:
-
Pe langa fabrica e un service care monteaza AC, nu mai stiu cum ii zice, gasesti tu.
Leave a comment:
-
Nu costa atata,intelege ca si-au pus o gramada cu numai 1000 euro cu tot cu montaj.
Leave a comment:
-

Am sunat si la Galati, si la Braila... au spus ca nu monteaza, sa incerc la Pitesti dar ar costa in jur de 2800 de euro...
Leave a comment:
-
E ceva mai complicat dar se poate monta. S-ar putea sa coste si 1200 euro. Eu te sfatuiesc sa te duci la Prisma, ori in Galati, ori in Braila, ei sigur monteaza AC.
Leave a comment:

Leave a comment: