Deci sunt in regula asa ?
Ca pana acuma aveam impresia ca organele se uita doar la timbrul ala RAR si atat
Ca pana acuma aveam impresia ca organele se uita doar la timbrul ala RAR si atat
sub folie
) azi m-a oprit politia pentru folii
) e prima data .... cum mi-a cerut actele asa mi le-a dat inapoi + o urare de drum bun

+ foaia care i-o arat la politist cand ma opreste.Stie el ca nu am fost eu la PITESTI ?

) 2 autorizatii rar . Mda .Fac ceva pe ele autorizatii . Deci de cand am pus folia , niciodata nu m-o oprit nimeni . Fix , pix
Crezi ca nu am semnat in locu firmei , si am pus o stampila de la o firma autorizata rar ? 
) 2 autorizatii rar . Mda .Fac ceva pe ele autorizatii . Deci de cand am pus folia , niciodata nu m-o oprit nimeni . Fix , pix
Crezi ca nu am semnat in locu firmei , si am pus o stampila de la o firma autorizata rar ? We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment