If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mie din poze mi se pare ok. e chiar dreapta, ceea ce nu le reuseste celor mai multi. uite cum se vede la mine din unghiul ala, si e clar mai lasata in fata.
Am schimbat bratele cu totul si mecanicul de acolo a spus ca le-a repozitionat cam pe semi incarcat..cu cricul masina fiind pe elevator insa eu cred ca nu e suficient
Repozitionarea se face cu masina pe roti. Oricum e ceva necurat, sigur nu erau taiate spire pe spate din arc? Stiu cativa colegi cu hr si butelie si sunt departe de a fi lasate de spate.
@08MELC.. arcurile le-am cumparat fix de 3 zile de la Daciashop si sunt noi h&r ..nu cred ca ei ar fi facut asa ceva ..insa nu se vede ar fi taiat din ele..
si la fel ca si cu celelalte arcuri de le-am avut tot e mai jos de spate )..tin sa cred ca nu vrea mai jos de fata..
sa mor daca mie mi se pare mai lasata pe spate. in spate roata intra mai mult in interior (asa e la toate) si ai senzatia ca spatiul dintre ea si aripa e mai mic.
tu ia-te dupa prag. ai vazut mai sus la mine cum sta. daca ar fi dupa cum pare spatiul ala ar fi dreapta, dar daca te uiti la pragul meu, vezi ca e mai coborata in fata. i-as face goar repozitionarea bucselor inca o data si in rest as lasa-o asa. dupa mine e f bine. cel putin din ce vad in poze.
mai ales in a doua se vede perfect.
Da inteleg ca spatiul ala e mai mic..insa eu asa o vad ..nu stiu daca e relevant dar masurat e o diferenta 2 cm..adica pe spate mai jos(masurat si la prag si la pasajul rotii,masurat la pragul masinii nu la cel de fibra)..
In fine o sa refac repozitionarea..in rest nu stiu ce as mai putea
Aceeasi problema o am si eu de cand am pus gpl (arcuri eibach). Din cauza buteliei s-a mai lasat putin de spate si diastanta dintre prag si asfalt este cam lafel si in fata si in spate. Ma supara faptul ca daca o incarc tare se lasa mult de spate si ~ 3/4 din talonul cauciucului se ascunde sub aripa si se vede foarte urat pe drum eu am si amortizoarele spate mai scurte cu 5cm.
Acum ma gandesc serios sa tai 1 spira de pe fata sau sa fac niste piese la strung ca sa o mai ridic putin de spate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment