If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oricum le schimbam dar vroiam sa stiu exact ce se va intampla . Il cunosc pe inginerul de la Tulcea si nu cred ca mi ar zice ceva. Maine sau cel tarziu poimaine o sa pun poze la my ride . Sa auzim numai de bine
as vrea sa stiu si eu ce leduri s-au schimbat si cum s-a procedat pt iluminearea diferita a limitelor cu rosu si a scrisului x100 si km/h a turometrului respectiv kilometrajului.mai jos am atasat o poza.
Pentru culori diferite se izoleaza zonele cu un material opac, astfel incat lumina sa nu difuzeze. Cum se face exact, nu stiu inca. Dar ar fi interesant de vazut o poza cu delimitarea luminii, si mai ales materialul folosit. Daca se poate si pentru izolarea luminii de la ac, ar fi super! Asta pentru ca o poza face cat 1000 cuvinte...
@danielliviu,@lexdeejay daca ati fi fost mai atenti la ce s-a mai scris........ati fi vazut si voi cum s-a facut izolarea la ace... sper ca acum v-am luminat..
in legatura cu izolarea acelor sunt lamurit.pe mine ma intereseaza mai mult cum s-a procedat la izolarea limitelor de la turometru (6000-7000 rpm) si vitezometru (50 km/h si 90 km/h).
Pentru Dsign,cat m-ar costa iluminarea facuta ca la tine?Adica:Tabloul de bord,consola centrala,picioare fata-spate,plafon fata-spate si ceva pe portiere cand le deschizi.Da-mi pm si spune-mi un pret
Eu cred ca sunt pe 3 volti ledurile SMD, nu am masurat efectiv pe cablaj tensiunea de alimentare a acestora cu mufele conectate. Ma indoiesc totusi sa fie led-uri pe 12 volti. Eu zic ca sunt pe 3 volti.
Tensiunile de alimentare a ledurilor in general sunt in functie de culoare dar in general cele din bord sunt la 3V. Butoanele, climatizarea au alimentare a becurilor originale la 12V.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment