Stock am si eu, si ma descurc bine si ziua, cu pozitiile aprinse.
E comparabil efectul iluminarii cu alb pe folie prestige cu cel stock ? Ca mie nu prea imi face impresia asta
O poza ar fi la marele fix. E cineva in galati care are configuratia asta la iluminare in bord ? ca live ar fi si mai bine ...
E comparabil efectul iluminarii cu alb pe folie prestige cu cel stock ? Ca mie nu prea imi face impresia asta
O poza ar fi la marele fix. E cineva in galati care are configuratia asta la iluminare in bord ? ca live ar fi si mai bine ...

. Pun cateva poze,sunt sigur ca Dsign sau Soran,ce-i care au facut bordu,n-o sa-mi raspunda,dar poate aveti voi ceilalti ceva idei in legatura cu zonele rosii facute.De un lucru sunt sigur,sau cred, ca atunci cand se vede doar rosu bordu,adica acele si zonele rosii, raman aprinse doar led-urile rosii din spate,dar cum sunt puse in asa fel incat sa se vada uniform peste tot,dar tot in acelasi timp nu se vede rosu deloc unde trebuie sa fie albastru? S-ar putea sa fie vopsita folia pe spate,asta nu-i asa greu,doar ca eu nu stiu cum sa pun led-urile rosii in asa fel incat sa se lumineaza doar de la ac si zonele rosii,banuiesc ca asa au facut si ei, si in rest au led-uri albastre pt cadran.
Comment