Mie imi place ideea si mi-as pune, dar pana iese din garantie nu pot face nici o smecherie. Oricum se stinge in mers si ajuta exact cum spunea colegul, doar sa nu calci in ceva pana te urci.
Lumini Pe Usi
Collapse
X
-
pai poti lua de la plafoniera sau de la usa sofer sau pasager . la usa stanga ai butonul pe prag in afara te poti lega de la el [acela acoperit cu mansonul negru ] desfaci mocheta pe interior si gasesti firele ce duc la butonul din prag te poti lega la ele . sau la lumina de la plafoniera gasesti firele prin stalpul din partea soferului .
culori cred ca sunt negru rosu si alb adica masa, plus permanent si plus temporar .
Comment
-
danielliviu o intrebare , am pus doua diode la becurile din portierele fata iar acum nu mi-se aprinde plafoniera la deschiderea usilor . din cauza diodelor care numai lasa sa treaca semnal la uch . specific, ca eu am curent separat pentru becurile din portiere . acum ma gandesc ca trebuie sa trag fir pe langa dioda pana la plafoniera cu semnal de la usa.
Comment
-
Poate ma insel, dar diodele nu trebuiau puse invers, cu catodul spre buton??
Comment

rusine mie. Oricum, pozele de acolo sunt exact ce trebuie si se vede si pozitia diodei.
Comment