mi-a fost la'ndemana una bucata Logan, iar cum ocaziile nu se rateaza niciodata, am pus-o de un nou tutorial

Tutorial Demontare Geamuri

Collapse

X
- 

Geamul de pe spate stiu pe proprie experienta ca daca nu dai tabla aia jos te chinui cel putin 3-4 ceasuri(si tot fara folos) ca tot nu reusesti.. LAUREAT 1.5 DCI LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA INTILNIRE LoganClub DUMINICA Enter the Matrix Enter the Matrix
 Comment
- 

a fost folie si numa ce am dat-o jos. nefiind masina mea, mi se rupe ca o mai ramas pe eaOriginally posted by SoNyKeL View Postgeamu de pe spate e manjit cu negru sau ce??? 

asta numa daca se pune xp sa filmeze, e caruta luiOriginally posted by valeriu61 View PostFoarte bine domnu' Ninja. Astept cu nerabdare si partea cu lipitul foliei pe geamuri.  

e bine de stiutOriginally posted by KeanuRev View PostGeamul de pe spate stiu pe proprie experienta ca daca nu dai tabla aia jos te chinui cel putin 3-4 ceasuri(si tot fara folos) ca tot nu reusesti.. Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
 Comment

Comment