Tutorial reglaj frana de mana la logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MyKe
    replied
    Cu cât se uzează saboţii, cu atât se depărtează cablul de maneta frânei de mână. Şi de-aia se învârteşte piuliţa, ca să tragă de cablu. Implicit, frâna de mână ţine ca la început.

Hai că mai băbeşte de atât nu puteam s-o zic, mai ales la ora asta.

Leave a comment:

• qiu
    replied
    intrebare: de ce se deregleaza frana de mana? care ar fi cauzele?

Leave a comment:

• gigi_tudorake
    replied
    Este foarte util acest tutorial. Bravo!

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    nu chiar, demontarea cotierei 4 suruburi si scoasa mufa dela geamurile electrice.
    stai linistit ca am demontat si asa ceva, nu e cu mult mai greu, doar vreo 5 minute in plus

Leave a comment:

• amg
    replied
    Daca aveai montata si o cotiera si mai aveai si butoanele pentru geamurile electrice din spate atunci sa vezi imbirligare intre scaune.

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    ...foarte util,unul din putinele lucruri la care m-as baga si eu cand am timp...ca deja imi pare ca nu tine foarte bine...

Leave a comment:

• gorgoo
    replied
    Salut.. foarte util dar....de unde stii tu ca nu ai strans prea tare si merge vreo roata franata..!!! Eu sunt de parere ca merge mai bine cu masina suspendata de spate si verifici sa vezi daca se invarte usor apoi mai strangi un pic si tot asa....mai babeste dar mai corect cred eu... Numai bine

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Daca o ti tot asa nu mai trebuie sa mergem la service bafta si la mai multe!

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.Asa cum ne-ai obisnuit,inseamna ca ai avut timp sa mai faci un tutorial foarte util.
    Numai bine.Cristi.

Leave a comment:

• crististreulea
    started a topic Tutorial reglaj frana de mana la logan

Tutorial reglaj frana de mana la logan

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google