Nu mai pui senzori . E atat de simplu . Pentru ce iti trebuie senzori ? ca si asa cand te duci sa schimbi anvelopele pentru sezonul de iarna , ai sansa sa vezi exact cat mai ai din placute .
Senzor Uzura Placute Frana
Collapse
X
-
Am facut revizia anul trecut in septembrie la 17500 km si mi-au spus cei de la Caremil ca placutele mai au doar 5mm si ca trebuie sa le schimb.Originally posted by TM80MAT View PostIn poza atasata exista explicatia referitoare la martorul de uzura , sau cum se masoara "cata carne mai au " .
Nu le-am schimbat si intre timp am ajuns la 22700 km adica am mai facut 5200 km din care aproape 2000 au fost extern facuti in dou zile.
Atasat este o poza cu placuta de frana de pe dreapta fata care mai are cam 3-4mm.
Intrebarile sunt:
1. care este uzura la care se schimba placutele?
2. pot sa schimb placutele in alt service fara sa afecteze garantia?Attached Files
Comment
-
Poti merge pana aproape sa se termine crapatura ... adica un minim de 2 mm ....asta in cazul in care placuta e uzata uniform, indicat e sa nu te lasi pe baza asta ca merge si asa ca ai sa so scapi in latura cealalta si ai sa strici discurile
Comment

Comment