Eu unul nu suport husele, cum era si normal tapiteria sa murdarit dupa 3 ani de folosire.Am folosit vansih pentru covoare diluat cu apa in proportie de 1:10 pentru plafon, sacune/bancheta ,mocheta  si totul a iesit ca nou.Pentru spala suprafetele am folosit o laveta din material textil.
''CLEAN ALL'' vad ca a recomandat cineva mai sus, eu unul nu recomand, am incercat asa ceva si nu a avut efectul scontat,ba mai mult am tot incercat diverse solutii minune dedicate tapiteriei cumparate de prin benzinarii sau hipermarketuri si tot nu si-au facut treaba, faceau un miros placut in masina dar cam atat, nici vorba sa scoata pete sau macar sa curete zonele imbacsite.
					''CLEAN ALL'' vad ca a recomandat cineva mai sus, eu unul nu recomand, am incercat asa ceva si nu a avut efectul scontat,ba mai mult am tot incercat diverse solutii minune dedicate tapiteriei cumparate de prin benzinarii sau hipermarketuri si tot nu si-au facut treaba, faceau un miros placut in masina dar cam atat, nici vorba sa scoata pete sau macar sa curete zonele imbacsite.

Si nu am obtinut ceva remarcabil.
 Si nu am obtinut ceva remarcabil. 
 ! ... imi poate zice cineva cum sa fac
 ! ... imi poate zice cineva cum sa fac 

Comment