Are un singur dezavantaj, nu si deschide usile la oprirea pe loc sau la oprirea motorului. Chiar si asa o consider foarte utila, nu risti sa-ti deschida cineva usa cand stai la semafor.
Incuierea usilor la atingerea unei anumite viteze (C.A.R.)
- pragul de declansare al incuierii se seteaza la activarea functiei
- trebuie adus semnalul de viteza din pinul 22 conector negru al tabloului la pinul EHI-A6 al UCH
(la unele variante/generatii de Logan semnalul de viteza este deja cablat si conectat)
Activare/dezactivare a functiei C.A.R.
- incuierea usilor la atingerea unei anumite viteze poate fi activata prin mentinerea apasata
timp de 5 secunde a butonului de blocare usi, la activare se va auzi un beep bi-tonal.
- dezactivarea se face prin apasarea timp de 5 secunde a butonului de deblocare a usilor,
la dezactivare se va auzi tot un beep bi-tonal.
- aceasta functie se activeaza separat de C.A.R.
Incuierea usilor la atingerea unei anumite viteze (C.A.R.)
- pragul de declansare al incuierii se seteaza la activarea functiei
- trebuie adus semnalul de viteza din pinul 22 conector negru al tabloului la pinul EHI-A6 al UCH
(la unele variante/generatii de Logan semnalul de viteza este deja cablat si conectat)
Activare/dezactivare a functiei C.A.R.
- incuierea usilor la atingerea unei anumite viteze poate fi activata prin mentinerea apasata
timp de 5 secunde a butonului de blocare usi, la activare se va auzi un beep bi-tonal.
- dezactivarea se face prin apasarea timp de 5 secunde a butonului de deblocare a usilor,
la dezactivare se va auzi tot un beep bi-tonal.
- aceasta functie se activeaza separat de C.A.R.

...........cred ca nu am mers cu activarea vitezei.....am avut ceva probleme in sensul ca spunea ca nu pot face modificari in uch...bla...bla.....si ma punea sa astept 51ms...........dar au fost minute bune si am oprit programul.............cred ca voi merge la cineva de aici care lucreaza cu asa ceva.......sa le activeze el....
Comment