Tutorial Montare Statie CB (+ Idee De Fixare)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Alte variante de amplasare ar mai fi in stanga jos, deasupra butonului de reglaj faruri sau sus in tavan.
    Eu am pus-o asa, dar am eliminat mufa de microfon si am incorporat microfonul in fata statiei. In loc de mufa e butonul ala mare rosu care e PTT-ul de pe microfon. Apesi si vorbesti. Butonul l-am luat mai demult de la conexelectronic si e exact diametrul corect ca sa intre in locul mufei si sa arate ca din fabrica. El actioneaza un mic releu pentru ca-mi trebuiau 2 randuri de contacte. Pe releu am pus o dioda inversa de protectie si un condensator mare - cateva mii de uF - ca sa am 0.4-0.5s intarziere cand iau mana de pe butonul de PTT. Astfel nu-mi mai sare mana accidental de pe buton si nici nu mananac ultimele silabe din transmisie.

    Dar dezavantaj e ca pentru asta a trebuit sa-mi fac o cutie pentru fata de statie.

    Comment


    • #32
      Da, dr_p de acord cu tine, dar e prea mult de munca cu montarea in tavan.
      Sub butonul reglaj faruri si cu asta de acord, locul bun, am sa studiez problema, sa nu-mi ia vopseaua de la picior ... iau imprumut o statie de la magazin si fac probe > o statie mica, nu-mi trebuie cine stie ce performante, sa ma aud o raza de max 3 km imi e de ajuns.

      Comment


      • #33
        Pe.asta am.dat vreo.380 lei.cu tot.cu antena și suport și bate 10km în apropierea orașului și a aeroportului. Mai mult.de atât nu îți trebuie. Dr_p, am încercat sa fac și eu asemănător cu tine, însă panmblica nu am găsit decât de 50 și era scumpa. Am furat totuși ceva. Vreau sa leg microfonul din plafon care era din fabrica pt.carkit și sa-l leg pe butonul de computer de bord. Pun maneta cu buton. Computer nu am și oricum nu ar arata bine pe gpl.
        Last edited by L3on_rgby; 9 May 2014, 22:26.

        Comment


        • #34
          Azi am testat-o și îmi interferează cu playerul sau interfata comenzilor pe volan. Recepția nu e prea clara. O remontez în carcasa ei și probez iar. Înainte nu am avut probleme cu ea.

          Comment


          • #35
            Videotutorialul dureaza 1 secunda.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google