Programare Chei SH La Logan
Collapse
X
-
Sunt la chinezi chei din astea. Nu prea am incredere ca ar fi de calitate.
- Likes 3
-
Originally posted by ciprishor View PostCheia asta pare a fi pt Logan 2, Sandero 2. Pentru programare iti trebuie o scula care programeaza si codul PIN. La reprezentante nu accepta sa programeze chei aduse de client. Iti trebuie cineva care se ocupa. O cheie cu tot cu programare se vinde cam cu 400 lei. Numai programare...depinde de meserias. Eu nu accept chei aduse de client.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Cheia asta pare a fi pt Logan 2, Sandero 2. Pentru programare iti trebuie o scula care programeaza si codul PIN. La reprezentante nu accepta sa programeze chei aduse de client. Iti trebuie cineva care se ocupa. O cheie cu tot cu programare se vinde cam cu 400 lei. Numai programare...depinde de meserias. Eu nu accept chei aduse de client.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Să nu mai deschid unul nou, întreb aici.
Am găsit cheia asta, caracteristici 434MHz / PCF7961M4A.
Unde pot să o scriu și cât costă dacă știe cineva ? MulțumescYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Leave a comment:
-
sunt mai multe programe,de exemplu poti folosi carprog,dar nu se merita sa investesti in interfata daca faci decat o singura cheie.
Leave a comment:
-
Originally posted by ciprishor View PostCipul trebuie precodat ca sa poata fi programat cu ddt2000/clip
Leave a comment:
-
Cheia era noua, nu mai fusese programata ( am cumparat-o de pe aliexpress, probabil chipul 7946 este defect)
Leave a comment:
-
Originally posted by raduhoria12 View Post[ATTACH]522063[/ATTACH]Am incercat sa programez o cheie la logan, cea cu 3 butoane si in DDT2000, am obtinut eraoarea ( vezi poza atasata): reaffectation : echec authenti. avec valeur transport ( B2). Ce inseamna aceasta eroare?
Leave a comment:
-
chipul dvs era incorect,a fost programat,etc,oricum nu mai putea fi programat.
Leave a comment:
-
Am incercat sa programez o cheie la logan, cea cu 3 butoane si in DDT2000, am obtinut eraoarea ( vezi poza atasata): reaffectation : echec authenti. avec valeur transport ( B2). Ce inseamna aceasta eroare?Attached Files
Leave a comment:
-
Programare Chei SH La Logan
[URL="https://youtu.be/YmB91uZAS_0"]
Tutorialul descrie procedura de programare a unor chei SH la Logan.
Leave a comment: