If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cu dedicatie ptr. SINX.....Uite ca sa castigi primi banuti prin repararea barilor iti trimit bara mea de mcv si poate poti sa o readuci la cale ,ii sparta destul de urat si timp ,nu am , in gaura(AGNITA) asta nu gasesti nici macar o cutie de chit ,si prin chestia asta iti castigi noi clienti si binenteles un prieten , imagini cu bara le poti gasi pe DONATII>>>>>>>>>>>ce zici te intereseaza?
Pe interiorul barii, pentru rigidizare, se poate pune poxilina(seamana cu plastelina, o amesteci in mana si o intinzi de-a lungul crapaturii). Am folosit asa ceva intr-un caz asemanator si se realizeaza o rigidizare foarte buna.
sa va dau un sfat...mergeti dupa ce ati facut treaba cu pistolul de lipit si chitul la orice alt service inafara de dacia( de preferat fiat) si mergeti la ...cum se cheama...sclavi..NU) mecanici, asa:P si le dati 50 - 100(max) lei si va vopsesc toata bara .. usa aripa ce aveti nevoie ca nou cu lac cu tot sa fiti amabili k iese si mai bine ;)
pai o bara noua in vitan e 130 de roni acum... daca tot dai 100 lei sa o vopsesti mai bine pui una calumea si nu mai faci economie... asta e toata smecheria: sa o faci singur ca sa iesi ieftin... ca degeaba faci tu lipituri daca la vopsit tot dai banii... si sa vopsesti nu e mare scofala... vopseaua merge imbuteliata la spray... si iese destul de bine ;) si ca fapt divers nu se mai foloseste lac... are deja vopseaua...
Replica asta n-am inteles-o nici sa ma bati... Nu stiu ce ai vrut sa zici cu asta. Daca nu ar exista sclavii de care ai amintit tu acum ai merge cu caruta... ca masina nu ar mai avea cine sa o repare;) te-ai gandit ca poate pe acest forum sunt si useri care sunt mecanici? cum te-ai simti in locul lor? Cred ca nu stii ce inseamna sa ai pasiune pentru masina si implicit sa il respecti pe cel care o ''ingrijeste'' atunci cand e ''bolnava''.
Last edited by sinx; 16 March 2009, 18:16.
Reason: Automerged Doublepost
Nu cred ca voia sa ii jigneasca...ci duar ii compatimea,ca desi fac treaba buna,si sunt indispensabili,sunt platiti foarte prost,deci,tratati ca niste sclavi.
ON TOPIC :buna treaba cu reparatia.Trebuie sa o fac si eu pe a mea,ca e crapata cam 7 cm sub proiector....nici nu stiu cine a lovit-o,cred ca in vre o parcare ceva.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment