"manere nu se mai gasesc, cel care le-a vandut le luase pentru el dar si-a luat ph2 pana la urma si a ramas cu ele. de fabricat nu se mai fabrica de mai bine de juma' de an"
Salut.Erau pt. fratele meu,dar a renuntat sa-si mai ia logan.Oricum acum se fabrica ph2-deci nu se mai potrivesc pe ph2.(nu si-a luat ph2)in cazul in care-si ia logan.Eu am un ABS+.
Cum ai reusit pina la urma?
SALUT.
Salut.Erau pt. fratele meu,dar a renuntat sa-si mai ia logan.Oricum acum se fabrica ph2-deci nu se mai potrivesc pe ph2.(nu si-a luat ph2)in cazul in care-si ia logan.Eu am un ABS+.
Cum ai reusit pina la urma?
SALUT.

. au iesi destul de greu...adica impingea la ele de ziceai ca e cineva care moare daca nu il scoti de acolo...nu au iesit asa usor cum 'va laudati' unii pe aici
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
.
. am spalat azi masina si am dat cu lac de unghii ca sa nu rugineasca. stie cineva daca gasesc creion auto cu culoarea mea? sau macar ceva apropiat (dar nu rosu), pentru ca arata foarte nasola. as vrea macar zgarieturile sa le colorez, ca oricum cu indoiturile nu am ce face. o sa merg la casco pentru mai multe reparatii/vopsiri cand o sa fie cazul, acum doar pentru atat nu are nici un rost. sper ca se vede cat de cat in poze, am incercat sa fac din mai multe pozitii, si am facut si cand am scos-o de la spalatorie, si in gang cand am ajuns acasa ca e mai intuneric acolo.
Comment