Frumoasa masina imi place si arata mai bine fara V-ul cromat.
De unde ai protectiile aripi cu 60 lei ?
De unde ai protectiile aripi cu 60 lei ?

( parerea mea )

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
deflectoarele acelea de pe stergatore chiar isi au rostul acolo, sau doar estetic? 

. arata mult mai bine asa, dar acuma oricum nu se mai vede de folia de pe geamuri
. boxe pe spate mi-am pus eu. 
poate cu mostenirea care trebuie sa o primesc o sa fac sa arate a reno
.Arata bine!Cat au fost la pret?
. ma bucur ca s-au postat. pierdusem un surub dupa cum am spus, sub frana de mana. am fost si mi-am luat acuma de dimineata suruburi de 6, sunt cu cap de surubelnita dreapta, o sa incerc sa le dau cu marker...ca sunt argintii si sa nu se vada. ca isi da seama cine vede ca e improvizatie 'a la romani'
..distractia m-a costat 66 lei si un deget pe sHummy, care sper sa se repare cat mai curand
manere nu se mai gasesc, cel care le-a vandut le luase pentru el dar si-a luat ph2 pana la urma si a ramas cu ele. de fabricat nu se mai fabrica de mai bine de juma' de an
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment