sunt oglinzi de mcv(si manuale), nu au scoica. scoica au doar cele de pe prestige. spoilere ar da bine vopsite integral, probabil ceva mai incolo pe casco. pe 21 aprilie face anul
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
ca masticul ramane prins de fata de usa. braduletii ma gandesc ca sunt cam ca aia de la consola centrala, si oricum am auzit ca se poate pune la loc daca sare vreunul din ei. cred ca joi sau vineri o sa am timp si pentru masina. momentan ma laud cu un retus
filtrul de polen probabil ca maine o sa am timp de el, si sper, ca nu e mare branza. si sper si vremea sa fie ca la meteo ca atunci e numai bun
ma si stie tipa de la posta. ca nu aveam 'citatie' in posta, dar m-am dus sa pun 2 colete si direct mi-a zis ca am un ramburs
mersi inca o data
. m-a omorat. are 2 mm grosime prostia aia si abia am taiat o latura din aia lunga si una scurta. am tot incercat sa il rup dar nu am putut, asa ca maine daca apuc, daca nu joi, o sa mai tai putin si din partea cealalta. e pozitia cam prost plasata la aia, adica merge prea mult in sus si acolo mergi pe pipaite. eu trebuie sa tai cu grija ca am in imprejurimi 3 cabluri, si nu vreau sa crestez vreunu din ele
.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment