La cum il cunosc pe darkside sigur iti va raspunde si iti va explica de ce a luat decizia asta...E super baiat, insa depinde foarte mult si de tine si de modul tau de abordare...
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@ar-18-mos: nu ti-am dat eu warn ca sa nu iei vacanta, doar am editat posturile si ti-am raspuns in ele, dupa acre v-am cerut sa va linistiti. Darkside doar a fost ceva mai "rigid" si nu cred ca e de acuzat pt asta. Can dai un warn te uiti si la "trecutul" celu pe care-l sanctionezi, ori pe topicul respectiv, trebuie sa recunoastem ca nu stai chiar "stralucit"
inteleg ca ai ceva cu dci-ul lui felix, ca ceri explicatii, dar incearca sa nu le faci pe un ton ironic. Ca-ti mai scapa, e de inteles, la toti ne mai scapa cate-o "pasare", dar la tine mai tot timpul se intampla si doar cand e vorba de bff. Ce concluzie poate sa traga de aici un om care nu te-a cunoscut personal si te judeca dupa posturile ce le pui pe forum?
@tweety: aici nu conteaza comportamentul userilor pe alte forumuri. Regulamentul se aplica pe loganclub.Ro, nu pe 4t...Unde e forum de figuranti si zmei scandalagii, marea majoritate.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Doar atat iti mai raspund ca ne lungim mai mult decat trebuie:Originally posted by AR-18-MOS View PostBun, zici ca nu esti singurul moderator care m-a sanctionat. Dar ceilalti care m-au sanctionat au facut-o pe buna dreptate! Nu cand am cerut unui user sa isi argumenteze afirmatia!
Si e doar parerea ta cu "defect&sanatos", eu nu am sustinut niciodata acest lucru, si nici nu m-am plans de celelalte sanctiuni primite. Doar de sanctiunea data, care a fost data dintr-un motiv subiectiv si nu unul obiectiv. Si daca este considerat ca un inceput de flame, de ce postarea nu a fost stearsa ... ?
P.S. Nu e nevoie sa vorbim pe public daca nu vrei, am vrut sa iti trimit PM, dar nu iti functioneaza.
- ca sa-mi trimiti PM treb sa ma bagi la lista de prieteni (ce ironie)
- nu sunt singurul care a "mirosit" sarcasmul intrebarii tale asa ca hai s-o lasam
- cam toate infractiunile primite sunt vis-a-vis de thread-ul lui felix, ia pune-te putin in locul meu sa vezi ce deduci la "intrebarile" tale nevinovate puse altor useri...Coincidenta face sa fie tot...Felix
-am avut destule motive sa-ti dau warn si la cate abateri ai avut, stai inca bine asa ca nu te poti plange ca esti abuzat
- atata timp cat aportul tau la acest forum este sa creezi intriga vei fi taxat exact ca la Regulament...La articol si la litera!Cum se zice pe romaneste...LA SANGE!!!!
- iti revizuiesti stilul si totul va fi OK
Cu stima si consideratie
-Last edited by darksid3; 22 August 2008, 18:55.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Rog a se inchide threadul: http://www.loganclub.ro/forum/vand_a....html?p=166339In tara momentan.
Comment
-
da, acu e bine cu poll...Daca ai stii tu ce critici si injuraturi mi-am luat cand am cerut poll si sa renunte lumea la liste....Originally posted by TWeetY View PostSe poate ca topicul cu intalniri din Mioveni sa aiba poll precum cel din Bucuresti?
E mai practic decat sa stam sa facem liste...
Multumesc pentru un raspuns pozitiv
ar trebui facut poll-ul sa il poata reseta moderatorii sa nu mai abe de lucru asa mult adminul.
Comment
-
Am pus poll-ul. De resetat nu ma ocup eu, sa fie clar.Originally posted by TWeetY View PostSe poate ca topicul cu intalniri din Mioveni sa aiba poll precum cel din Bucuresti?
Din cate vad semnatura merge, poate ai tu o problema cu browserul si nu o afiseaza.Originally posted by sorin_pss View PostNu am facut absolut nimic si mi-a disparut semnatura.
Comment

domnu student, n-ai de invatat pentru restante? Ce consumi banda aiurea pe forum?
Comment