Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Csebalyn de ce modifici posturile si nu le lasi cum le scrie useru? Deranjeaza diferenta dintre diesel si benzina?? E vorba de postul #20 din topicul cu motivul pt care am ales masina.
astept si eu o lamurire ca n`am inteles dc
mersi
Leave a comment:
-
...Ba nu e placebo...Poate coincidenta dar nici aia ca e prea mare
P.S....ia uite ce repede s-a incarcat postul...
Leave a comment:
-
Eroarea era cand dadeati "Post reply" in modul advanced,statea un timp pana posta,si de multe ori dadea pagina alba,sau chiar nu punea postul,restul...E placebo
vrei sa ti trimit toata baza de date?Originally posted by ReBe View PostPe cele in care am postat le-am cules, dar mai erau multe... Daca chiar e o copie a bazei de date sau oricum, daca mai sunt alea undeva, mi le poate trimite un admin intr-un PM? Multumesc anticipat. Nici o graba.
Leave a comment:
-
Ce a facut Cristi_Xp...Eu zic ca are un efect benefic (de azi am observat)...Navigarea mai rapida pe forum si incarcare rapida a postarilor (inclusiv upload la poze)
...Pana mai ieri se incarca cam greoi...De multe ori cu ...Load page error...
La voi nu e la fel?
Leave a comment:
-
Intrebarea era mai mult retorica. Asa sunt asupritoarele
.
Ma gandeam sa-i cer concediu de odihna lui Cristi_XP pentru tine.
Fara notificari si mie i-mi merge mai bine. XP tu hotarasti cum faci cu notificarile pe mail dar personal imi merge cu mult mai bine fara ele.Last edited by Cristi_LCD; 25 September 2008, 10:07.
Leave a comment:
-
daca te uiti atent in poza ai sa observi ca sint 4927 de mailuri. Astea sint doar din aprilie anu asta.Originally posted by Cristi_LCD View PostDe-aia nu mai posteaza Streulea?Originally posted by csebalynpt restul: n-ati vrea voi macar 2 zile sa fiti moderatori si sa primiti cam 1000 de mailuri zilnic si sa nu ai voie sa dai "unsubscribe" ?
....
nu par asa de multe, nu? 5.000 mailuri in 6 luni. Dar daca te uiti si la detalii, cum ar fi ultimele 2 Logan vs si Anunturi administrative, sint de fapt 18 mailuri in unu, respectiv 36 mailuri in 1.
nu ar fi fost asta o problema, doar ca timpul nu-mi mai permite sa citesc forumul decit ocazional. dupa cum stiu citiva timisoreni, dupa ultima intilnire, asupritoarea na mai vorbit cu mine 9 zile
ce sa-i faci, zile grele...Attached Files
Leave a comment:
-
FARA notificari (nu le-am citit mai deloc personal).
Parca merge mai bine!
Leave a comment:
-
Pe cele in care am postat le-am cules, dar mai erau multe... Daca chiar e o copie a bazei de date sau oricum, daca mai sunt alea undeva, mi le poate trimite un admin intr-un PM? Multumesc anticipat. Nici o graba.
Leave a comment:
-
De-aia nu mai posteaza Streulea?Originally posted by csebalyn View Postpt restul: n-ati vrea voi macar 2 zile sa fiti moderatori si sa primiti cam 1000 de mailuri zilnic si sa nu ai voie sa dai "unsubscribe" ?
....
Leave a comment:

Leave a comment: