Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 83 RMJ
    replied
    A fost primul poll care l-am facut...Si asa mi-a luat aproape un sfert de ora ca nu stiam cum se face...Dupa ce am vazut ca se pot vota ambele in acelasi timp, am facut edit la primul post (ce era scris cu rosu)...Si azi cand m-am uitat la cine a votat...Surpriza...Ai votat la ambele...Deci iti merge netu' si bine si rau, asa se intelege

si de ce a disparut postul tau in care ziceai ca nu poti sa modifici pollul meu ca le modifici pe toate care au multipple chiose? Si acuma zici ca l-ai rezolvat...Am vazut asta...Si ms...Dar raman in ceaţă cu celalalte chestii

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Incearca un disable la "Proactive defense" s-ar putea sa fie de acolo...

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    )sony, el a facut treaba buna si rapida. Ideea e ca inainte n-aveam problema asta si acum o am cu toate browserele dar numai pe pagina asta. Nu ma deranjeaza tare, dar la inceput credeam ca nu se incarca de fapt nimic si apoi am dat scroll. Am pus aici sub forma de intrebare-curiozitate, poate s-a mai intalnit cineva cu problema asta

later edit: ms cristi asta cred ca e: inainte aveam un antivirus free, acum am kaspersky

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by alindrgn View Post
    Am primit un mail care ma instiinta ca CRISTI_XP a postat pe acest topic...Ca prin minune, nu stiu cum se face, ca de fapt opinia lui nu mai exista...Mail-ul nu venea de capu' lui, asa ca cineva l-a sters dintr-un motiv pe care doar el il cunoaste...

@cristi_xp: de ce ai votat ambele optiuni in poll-ul meu? Cand scrie clar ce scrie in primul post ...Am postat aici ca poate o sa primesc raspuns, ca pe poll la mine nu ai stiut sa lasi opinie, ci doar sa votezi cum ti-a venit tie.
    in primul rand...Tu ai bifat inainte sa postezi pollul sa se poata alege multiple optiuni.Eu am verificat doar ce ai zis tu ,si am sters pollul si l-am creat din nou,ca lumea.Io zic sa te uiti de 2 ori inainte sa postezi aiurea.

Originally posted by andrushk_mib View Post
    Am si eu o mica problema: mi-am formatat calculatoru ieri si apoi mi-am pus ultimele variante de browsere, si la toate cand intru pe orice pagina a forumului nu-mi mai apar pozele de sus si reclamele (am un spatiu alb de care scap numai prin scroll). La forumul frate (clubsandero n-am problema asta). Stie cineva vreo explicatie si eventual si o rezolvare?
    iti blocheaza ori browserul imaginile,ori vreun antivirus,kaspersky + norton..Etc

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Va rog sa resetati poll-ul de la ''Intalnirea Loganistilor Bucuresteni''.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    E de vina cel care tia formatat pcul ia pcul si dai in cap cu el

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    Am si eu o mica problema: mi-am formatat calculatoru ieri si apoi mi-am pus ultimele variante de browsere, si la toate cand intru pe orice pagina a forumului nu-mi mai apar pozele de sus si reclamele (am un spatiu alb de care scap numai prin scroll). La forumul frate (clubsandero n-am problema asta). Stie cineva vreo explicatie si eventual si o rezolvare?
    Attached Files

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Am primit un mail care ma instiinta ca CRISTI_XP a postat pe acest topic...Ca prin minune, nu stiu cum se face, ca de fapt opinia lui nu mai exista...Mail-ul nu venea de capu' lui, asa ca cineva l-a sters dintr-un motiv pe care doar el il cunoaste...

@cristi_xp: de ce ai votat ambele optiuni in poll-ul meu? Cand scrie clar ce scrie in primul post ...Am postat aici ca poate o sa primesc raspuns, ca pe poll la mine nu ai stiut sa lasi opinie, ci doar sa votezi cum ti-a venit tie.

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Rog un moderator sa modifice optiunea la poll, astfel incat sa nu poata fi votate ambele optiuni...Desi am cerut asta in primul post, CRISTI_XP a votat la ambele si nici macar nu a modificat modul de votare...Rog sa se stearga si cele 2 voturi ale lui. Topicul este asta http://www.loganclub.ro/forum/tr_259...rds-t6869.html

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Multumesc Andrei. Asta era si ideea solicitarii mele.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @Cristi_LCD: Cel mai bine deschizi un thread la Discutii Generale.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    Seba invitatia ti-as face oricum dar mersi nu am nevoie de concediu tocmai ce mam intors...
    la naiba ce rau esti , irascibilule...

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    Un sfat mai mult decat o solicitare. De cateva ori am avut cateva nelamuriri privind diferite probleme tehnice la alte masini decat Logan.
    Sa deschid un topic dedicat problemelor tehnice la alte masini decat Logan la gramada sau sa o las balta pentru ca este totusi un forum Logan..(Eventual sa sacai cu PM-urile pe cei ce au cunostinte de mecanica )

Leave a comment:

• lau_swat
    replied
    Cred ca e din cauza ca se apropie sfarsitul lumii de maine , eu as avea o ultima dorinta... Sa pot sa dau si eu un warn inainte de a fi inghitit de ceva gaura...neagra, neparoasa

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Contul de pe forum nu e spart. Altceva trebuie sa fie...Astept in continuare pm-ul ala...
    sony, nu vrei tu sa-mi faci o invitatie sa vezi cum ti-ar sta 2 saptamani in vacanta ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google