Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?
Leave a comment:
-
De ce in ultima vreme forumu merge asa de greu/prost/rau? Si de la lucru si de acasa e cam aceeasi treaba, am auzit si pe alti colegi ca se vaita.
La un reply tre' sa mergi pe avansat de multe ori, sa dai reply de doua ori...
Leave a comment:
-
Rog mutarea threadului http://www.loganclub.ro/forum/alte_m...siv-t7021.html
la sectiunea cafenea.
multumesc.
Leave a comment:
-
Il sustin si eu darksid3...Aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am vazut topicul, sunt aproape sigur ca devenea un fel de dsl vs bnz, de data asta insa nou vs sh.
Leave a comment:
-
Pentru ca regula de baza este aceeasi pt 90% din automobile! Pretul scade in fiecare an cu 20% fata de pretul de factura!In rest s-au scris numai aberatii si tot aberatii urmau sa se scrie, ca sa nu mai zic de eventualele flame-uri ce putea aparea!Nu e un subiect care sa necesite discutii indelungate...Eventual aberatii indelungate si offtopic!
Leave a comment:
-
Fara suparare, insa nu inteleg de ce s-a inchis acest thread.
Daca nu mai este altul identic nu vad de ce nu este lasat asta sa se poate discuta de preturile unui logan sh, sau ale unui logan nou.
Sincer nu vad de ce a fost inchis...
Leave a comment:
-
Ady uite un peint-scren a tuturor subiectelor deschise pe sectiunea Galati...Care e subiectul pe care il cauti...Sau cine l-a deschis?Attached Files
Leave a comment:

lupulucian stie...
Leave a comment: