Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu de cand sunt membru cred ca am citit cam de doua ori notificarile. Ar fi bine sa le scoti.
Leave a comment:
-
Subscriu ideii de mai sus, oricum daca urmaresti forumul nu cred ca mai e necesar sa citesti notificarile. (si eu primesc uneori notificari direct in spam).
Sau daca e posibil lasa-le activate doar moderatorilor.
Leave a comment:
-
Eu mai primesc cate o notificare la o luna....Mai bine le scoti de tot!
Leave a comment:
-
Sustin si eu ce spune sheehan. Nici eu n-am mai citit notificarile de vreo 3 luni
Leave a comment:
-
Pai nu ai face rau, pe mine chiar ma enerveaza cand primesc si trebuie sa sterg pe mail o gramada de notificari in legatura cu posturile de pe forum.Originally posted by Cristi_Xp View PostSau sa opresc notificarile la toata lumea
Oricum cei care intra regulat pe forum nu intra pentru ca si-au citit/primit notificarile ci pentru ca asa s-au obisnuit sa mai schimbe o vorba cu niste prieteni.
Parerea mea.
Leave a comment:
-
pai singura solutie ar fi server dedicat.Care costa destul de mult,si siteul nu are chiar atat de mult trafic ca sa necesite dedicat.Originally posted by sheehan View PostPatroane, schimba serverul/firma de web hosting sau treci pe alt abonament, doar iti permiti, site-ul si forumul merg bine, vizitatori sunt, reclame la fel. Vezi ca pierzi clientii daca nu reactionezi.
Siteu se incarca perfect,singurul inconvenient este la postare avansata pentru ca face conexiune la un server de mail extern .
Sau sa opresc notificarile la toata lumea
Last edited by Cristi_Xp; 24 September 2008, 18:53.
Leave a comment:
-
Dupa ce postati puteti sa dati "panoul de control al utilizatorului "sau altceva, pentru ca postul se baga in baza de date aproape instant .... Nu mai trebuie sa asteptati sa faca acel redirect ...
Leave a comment:
-
icspe, ai dat de unu' care se pricepe. Asculta-i sfatul si intreprinde ceva. Adevaru-i ca merge tot mai greu forumul...
Leave a comment:
-
Patroane, schimba serverul/firma de web hosting sau treci pe alt abonament, doar iti permiti, site-ul si forumul merg bine, vizitatori sunt, reclame la fel. Vezi ca pierzi clientii daca nu reactionezi.Originally posted by Cristi_Xp View Postde la serverul de mail,care nu e pe hostingul asta,ca e ceva limitare ...
Last edited by sheehan; 24 September 2008, 15:41.
Leave a comment:
-
La mine merge bine, cel putin incarcarea paginilor. La postat intr-adevar sta mult.
Leave a comment:
-
Si eu am aceiasi problema la reply. Cand dau sa adauge postarea, prima data imi apare o pagina de eroare si la refresh isi revine. APROAPE DE FIECARE DATA!
Leave a comment:
-
de la serverul de mail,care nu e pe hostingul asta,ca e ceva limitare de cateva sute de mailuri pe ora,si forumu trimite cateva miiOriginally posted by Octavian___30 View PostDe ce in ultima vreme forumu merge asa de greu/prost/rau? Si de la lucru si de acasa e cam aceeasi treaba, am auzit si pe alti colegi ca se vaita.
La un reply tre' sa mergi pe avansat de multe ori, sa dai reply de doua ori...
Leave a comment:

Leave a comment: