Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gusi
    replied
    Subscriu pentru eliminare notificari.

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Eu de cand sunt membru cred ca am citit cam de doua ori notificarile. Ar fi bine sa le scoti.

Leave a comment:

• sorinj
    replied
    Subscriu ideii de mai sus, oricum daca urmaresti forumul nu cred ca mai e necesar sa citesti notificarile. (si eu primesc uneori notificari direct in spam).
    Sau daca e posibil lasa-le activate doar moderatorilor.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Eu mai primesc cate o notificare la o luna....Mai bine le scoti de tot!

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    Sustin si eu ce spune sheehan. Nici eu n-am mai citit notificarile de vreo 3 luni

Leave a comment:

• sheehan
    replied
    Originally posted by Cristi_Xp View Post
    Sau sa opresc notificarile la toata lumea
    Pai nu ai face rau, pe mine chiar ma enerveaza cand primesc si trebuie sa sterg pe mail o gramada de notificari in legatura cu posturile de pe forum.

Oricum cei care intra regulat pe forum nu intra pentru ca si-au citit/primit notificarile ci pentru ca asa s-au obisnuit sa mai schimbe o vorba cu niste prieteni.

Parerea mea.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by sheehan View Post
    Patroane, schimba serverul/firma de web hosting sau treci pe alt abonament, doar iti permiti, site-ul si forumul merg bine, vizitatori sunt, reclame la fel. Vezi ca pierzi clientii daca nu reactionezi.
    pai singura solutie ar fi server dedicat.Care costa destul de mult,si siteul nu are chiar atat de mult trafic ca sa necesite dedicat.
    Siteu se incarca perfect,singurul inconvenient este la postare avansata pentru ca face conexiune la un server de mail extern .
    Sau sa opresc notificarile la toata lumea
    Last edited by Cristi_Xp; 24 September 2008, 18:53.

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Dupa ce postati puteti sa dati "panoul de control al utilizatorului "sau altceva, pentru ca postul se baga in baza de date aproape instant .... Nu mai trebuie sa asteptati sa faca acel redirect ...

Leave a comment:

• Seba
    replied
    icspe, ai dat de unu' care se pricepe. Asculta-i sfatul si intreprinde ceva. Adevaru-i ca merge tot mai greu forumul...

Leave a comment:

• sheehan
    replied
    Originally posted by Cristi_Xp View Post
    de la serverul de mail,care nu e pe hostingul asta,ca e ceva limitare ...
    Patroane, schimba serverul/firma de web hosting sau treci pe alt abonament, doar iti permiti, site-ul si forumul merg bine, vizitatori sunt, reclame la fel. Vezi ca pierzi clientii daca nu reactionezi.
    Last edited by sheehan; 24 September 2008, 15:41.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    La mine merge bine, cel putin incarcarea paginilor. La postat intr-adevar sta mult.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by razvyy21 View Post
    Se poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?
    The username bossake is already in use.

Leave a comment:

• iuli81
    replied
    Si eu am aceiasi problema la reply. Cand dau sa adauge postarea, prima data imi apare o pagina de eroare si la refresh isi revine. APROAPE DE FIECARE DATA!

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by Octavian___30 View Post
    De ce in ultima vreme forumu merge asa de greu/prost/rau? Si de la lucru si de acasa e cam aceeasi treaba, am auzit si pe alti colegi ca se vaita.
    La un reply tre' sa mergi pe avansat de multe ori, sa dai reply de doua ori...
    de la serverul de mail,care nu e pe hostingul asta,ca e ceva limitare de cateva sute de mailuri pe ora,si forumu trimite cateva mii

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by razvyy21 View Post
    Se poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?
    Aaaaa, tu esti Bossake !!!

Ok, deci de ce merge forumu rau?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google