Rog pe cei in masura sa inchida sau sa streaga threadurile deschise de mine..De la my ride "B-99-PSS" si de la discutii generale " inca un concurs pentru ANAMARIA"
Va multumesc
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De ce s-a sters topicul Sa Ne Cunoastem Mai Bine (galati), felicitari celor din Brasov care mi-au continuat ideia pe aceasta tema.
Nu stiu de ce Galatenii si Brailenii au avut o retinere pe aceasta intrebare??
Leave a comment:
-
greseala?
@Cristi_XP, moderatori and supermoderatori- Avertisment- Azi i-am explicat unui cunoscut- ca prieten nu-i pot spune-de ce am sticker LoganClub pe masina si cum sa intre sa-si faca un cont pe forum. Tipu' are un 1,4 GPL si m-a zapacit cu chestii despre masina lui. Asa ca de-acum incolo o sa va zapaceasca pe voi! Cu respect, Gusi
Leave a comment:
-
Parca s'a mai vorbit dar nu am gasit ... Cum fac sa nu mai primesc mailuri de la loganlcub.Ro pe mail ? Mi'am setat Modul Implicit de Abonare Thread: nici o notificare pe email ...
Later edit ... ah ... au ramas setate pe mail celalalte threaduri vechi . Le'am pus pe toate pe "Nimic" ...
Leave a comment:
-
O bere pt moderatorul care a sters un topic anume . Se stie el ' care este ' .
Leave a comment:
-
Cand schimbati poza de intro, aia cu fata de usa veche de Logan, sa o puneti pe asta noua cu maner la usa?
Leave a comment:
-
Poate sunt doar siamezi nu clone si daca ambii sunt zevzeci e normal sa aiba acelasi email.

Leave a comment:
-
Cam asa arata adresa de email a lu "pretenu" lui "zevzec_***@*******.Com
Leave a comment:
-
Pai tu si prietenu tau sunteti clone, adica fiolositi acelasi comp si va vede forumul ca si clone, de aia nu-i da lui acces...Zi-i sa se logheze de pe alt comp
Leave a comment:
-
Probleme La Logare
Am un prieten care si`a facut cont si cand vrea sa intre ii zice asta:
valee, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
???????????????
Leave a comment:
-
E inchis,si cu timpu o sa ajunga la "coada" n-o sa mai apara printre primele...
Leave a comment:
-
Ati putea sa stergeti threadurile cu nume aiurea pentru ca apar in continuare.
Am si eu unul prost pus http://www.loganclub.ro/forum/alte_lichide-t5556.html.
Multumesc
Leave a comment:

Leave a comment: