Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Seba
    replied
    La bucuresti vad ca se-mbolnaveste lumea de criza de personalitate ce tot vreti sa vi se inchida/deschida topicurile? Alea sunt publice, nu apartin de drept nimanui, in afara de admin, nimeni nu inchide/deschide topicuri de prezentare a masinilor decat daca ajung subiect de scandal grav . Ati luat hotararea sa va prezentati masina, asta e, unii comenteaza; nu-i poti multumi pe toti, trebuia sa va asteptati la asta de la bun inceput.
    streulea, tu gandesti sau actionezi din instinct, ca musca cu 7 neuroni?

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    Daca voi le inchideti pot eu sa-mi mai fac inca unul???

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Stai linistit omule,nu are rost sa te agiti pentru atat.Multumesc!

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Inchis.
    sper ca nu o sa devina un obicei cu inchis/deschis...

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Rog inchiderea threadului ''Logan rosu b 11 bff'' de la sectiunea My ride.Multumesc.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Rezolvat

Leave a comment:

• GGI78
    replied
    Rog moderatori sa-mi schimbe si mie titlul thread-ului din B-45-Hyd in B-45-HYD & B-78-GGI

Multam,

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Atunci pimp your profile with warn...

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    Caterinca caterinca acum am ajuns acasa de la tulcea si surpirza in camera era luna a facut maicamea curat (masinuta a ramas la nenea doctoru so vindece acum nu mai are un ochi)
    asa ca domnii moderatori don`t pimp my bedroom

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Esti de belea tu Sonykele

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    Vine cineva sa-mi faca si mie curat in camera? Ca e dezordine rau si ma cearta mamica si in dimineata asta tre sa plec cu masina la doctor mai exact la chirurgie plastica...
    deci domni moderatori fiti draguti si face-ti-mi si mie curatenie in camera... Stau la etaju 3 da nam lift

Pimp my bedroom

Leave a comment:

• CosTin
    replied
    Ok, multumesc mult Andrei. Daca ar fi fost dupa mine as mai fi editat/sters cateva posturi dar ce a fost mai "murdar" a disparut.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Am facut eu "curat" pe topicul tau!

Leave a comment:

• CosTin
    replied
    Atunci cer sa se stearga orice urma de "mizerie" de pe thread. Chestia asta am cerut-o de mai demult dar vad ca fara nici un rezultat. Daca nici in urma acestei cereri nu se va lua nici o masura, indiferent daca ramane deschis sau nu threadul, eu nu voi mai posta nimic pe el.

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    mikebike72: stai linistit ca nu se sterg useri, deloc!

CosTin: singura mizerie de acolo este o cearta intre unEL si CosTin. Certuri pe CosTin care le putea ignora. In plus, daca CosTin nu ar fi postat o poza unde unEL se lauda cu "o idee mai veche", mizeria putea fi clar evitata. Obisnuiestete cu ideea si incearca sa treci peste.
    am dreptate?

pina intre timp, topicul sa redeschis

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google