If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La bucuresti vad ca se-mbolnaveste lumea de criza de personalitate ce tot vreti sa vi se inchida/deschida topicurile? Alea sunt publice, nu apartin de drept nimanui, in afara de admin, nimeni nu inchide/deschide topicuri de prezentare a masinilor decat daca ajung subiect de scandal grav . Ati luat hotararea sa va prezentati masina, asta e, unii comenteaza; nu-i poti multumi pe toti, trebuia sa va asteptati la asta de la bun inceput.
streulea, tu gandesti sau actionezi din instinct, ca musca cu 7 neuroni?
Caterinca caterinca acum am ajuns acasa de la tulcea si surpirza in camera era luna a facut maicamea curat (masinuta a ramas la nenea doctoru so vindece acum nu mai are un ochi)
asa ca domnii moderatori don`t pimp my bedroom
Vine cineva sa-mi faca si mie curat in camera? Ca e dezordine rau si ma cearta mamica si in dimineata asta tre sa plec cu masina la doctor mai exact la chirurgie plastica...
deci domni moderatori fiti draguti si face-ti-mi si mie curatenie in camera... Stau la etaju 3 da nam lift
Atunci cer sa se stearga orice urma de "mizerie" de pe thread. Chestia asta am cerut-o de mai demult dar vad ca fara nici un rezultat. Daca nici in urma acestei cereri nu se va lua nici o masura, indiferent daca ramane deschis sau nu threadul, eu nu voi mai posta nimic pe el.
mikebike72: stai linistit ca nu se sterg useri, deloc!
CosTin: singura mizerie de acolo este o cearta intre unEL si CosTin. Certuri pe CosTin care le putea ignora. In plus, daca CosTin nu ar fi postat o poza unde unEL se lauda cu "o idee mai veche", mizeria putea fi clar evitata. Obisnuiestete cu ideea si incearca sa treci peste.
am dreptate?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: