Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si asta-i adevarat. Atunci useri care nu au postat nimic de cand s-au inscris ar trebui stersi.
-
Pai suntem noi aproape 9000 de useri, dar din astea cati postam regulat? Cred ca 1-2 la suta. Multi s-au inscris doar de dragul de a se inscrie.
Leave a comment:
-
si eu sunt de aceeasi parere. Ar trebui ca toti sa-si treaca locatia corecta.Originally posted by TWeetY View PostSe poate ca locatia sa devina obligatorie de completat?
Vad atatia useri la care apare doar motorizarea si ar fi ok pentru noi sa stim care de pe unde suntem.
Stiu ca s-a mai discutat asta, insa nu inteleg de ce nu se aplica
pai suntem aproape 9000 de useri, ar trebui sa fie mai multi moderatori si super moderatori si asa si munca lor ar fi mai usoara si ar putea sa verifice si conturile daca am fi in total vreo 100-150 de moderatori si super moderatori.Originally posted by andrei View PostSi cine crezi ca sta sa verifice zilnic atatea conturi si sa le activeze?
Leave a comment:
-
Exact asta spun: cine e intrat pe aici la caterinca nu are locatia reala si alte date si sta de caterinca, ceilalti au intrat pe bune si chiar au o activitate corectaOriginally posted by andrushk_mib View PostTweety, ai dreptate si nu vreau sa judec pe nimeni dar eu cred ca userii seriosi au locatia trecuta
Leave a comment:
-
Rog un moderator sa inchida theadul urmator. Multumesc http://www.loganclub.ro/forum/accide...accident+logan
Leave a comment:
-
Tweety, ai dreptate si nu vreau sa judec pe nimeni dar eu cred ca userii seriosi au locatia trecuta
Leave a comment:
-
Si cine crezi ca sta sa verifice zilnic atatea conturi si sa le activeze?
Leave a comment:
-
Si daca se aplica asta, si userul pune in loc de locatie -----, ce faci? Ca daca vrea, poate sa n-o puna si asa.
Leave a comment:
-
A aparut Sorin.
Se poate ca locatia sa devina obligatorie de completat?
Vad atatia useri la care apare doar motorizarea si ar fi ok pentru noi sa stim care de pe unde suntem.
Stiu ca s-a mai discutat asta, insa nu inteleg de ce nu se aplica
Leave a comment:
-
Am pus poll-ul. De resetat nu ma ocup eu, sa fie clar.Originally posted by TWeetY View PostSe poate ca topicul cu intalniri din Mioveni sa aiba poll precum cel din Bucuresti?
Din cate vad semnatura merge, poate ai tu o problema cu browserul si nu o afiseaza.Originally posted by sorin_pss View PostNu am facut absolut nimic si mi-a disparut semnatura.
Leave a comment:
-
Sorin ai facut tu ceva rau
kandrei cine poate sa ne ajute si pe noi cu poll-ul?
Leave a comment:
-
Nu am facut absolut nimic si mi-a disparut semnatura. Se poate sa ma ajutati, va rog?
Leave a comment:

Leave a comment: