Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Postul 758, thread-ul in care esti cel mai activ dintre toate sectiunile!Oare nu era evident ca e vorba de diesel-urile Logan?Sarcasmul ti-a adus un "rosu" si iti tot va aduce pana la premiul cel mare daca nu intelegi!Nu sunt singurul moderator care ti-a atras atentia si daca nu iti dadeam eu warn , iti dadea altul...Sa intelegem ca suntem noi "defecti" si tu esti cel "sanatos"?????Daca esti atat de curat in cuget atunci ai o problema in a-ti alege cuvintele!Rezumatul e scurt, dupa postul tau (nr 758) a inceput un flame, deci ai primit un punct infractiune!
-
Conform punctului 1, alineatul H, cer moderatorului darkside, explicatie pentru warn-ul primit. Precum si un qutoe la mesajele pe care el le considera jignitoare, in care eu ceream sa se aduca argumente printr-o simpla intrebare pusa.
Leave a comment:
-
Nu stiu unde sa postez, cred ca aici e cel mai bine. Nu am nici o solicitare ci doar vreau sa-l felicit pe Andrei pt ca mai are putin si ajunge la 10.000 de posturi. Bravo.
Leave a comment:
-
Cristi ti-am trimis mai inainte un mesaj.
L-ai primit?
Daca nu nu stiu ce are,pur si simplu ii dau sa trimita si nu ajunge.
Leave a comment:
-
Buna domnilor!
Spuneti-mi si mie va rog dee ce nu mai pot trimite mesaje pe privat?
Leave a comment:
-
E din cauza la serverul de mail ...Si io patesc sa stea mult sa gandeasca..Si sa imi dea pagina alba...quick reply mere
Leave a comment:
-
Am si eu o problema: daca dau reply la un post nu mai merge...Trebuie sa dau refresh.
Daca dau adauga raspuns rapid merge de nu se poate.
Se poate verifica asta?
Merci
Leave a comment:
-
Vreau si eu sa scrie altceva in loc de moderator , eventual nimic daca se poate pana imi vin idei.
Leave a comment:
-
daca dai de 2 ori post reply,nu cred ca o sa posteze de 2 ori,ca vede forumul ca e post duplicat si o sa lase doar unu.Doar daca sunt erori de browser...O sa posteze de 2 ori...Originally posted by Cristi_LCD View PostO mica precizare. Daca i-mi apar posturi duble sau jumatati de posturi nu ma injurati. Am o porcarie de mouse care face ce vrea el nu ce vreau eu
. Scuze.
Leave a comment:
-
O mica precizare. Daca i-mi apar posturi duble sau jumatati de posturi nu ma injurati. Am o porcarie de mouse care face ce vrea el nu ce vreau eu
. Scuze.
Leave a comment:
-
Totul depinde de ce browser folosesti si de memoria RAM. Mie imi merge fara probleme, dar la un moment dat am observat si eu probleme.
Leave a comment:

Leave a comment: