Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Postul 758, thread-ul in care esti cel mai activ dintre toate sectiunile!Oare nu era evident ca e vorba de diesel-urile Logan?Sarcasmul ti-a adus un "rosu" si iti tot va aduce pana la premiul cel mare daca nu intelegi!Nu sunt singurul moderator care ti-a atras atentia si daca nu iti dadeam eu warn , iti dadea altul...Sa intelegem ca suntem noi "defecti" si tu esti cel "sanatos"?????Daca esti atat de curat in cuget atunci ai o problema in a-ti alege cuvintele!Rezumatul e scurt, dupa postul tau (nr 758) a inceput un flame, deci ai primit un punct infractiune!

Leave a comment:

• AR-18-MOS
    replied
    Conform punctului 1, alineatul H, cer moderatorului darkside, explicatie pentru warn-ul primit. Precum si un qutoe la mesajele pe care el le considera jignitoare, in care eu ceream sa se aduca argumente printr-o simpla intrebare pusa.

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Cred ca cel mai indicat ar fi fost un pm catre andrei...

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    Nu stiu unde sa postez, cred ca aici e cel mai bine. Nu am nici o solicitare ci doar vreau sa-l felicit pe Andrei pt ca mai are putin si ajunge la 10.000 de posturi. Bravo.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    L-am primit

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Cristi ti-am trimis mai inainte un mesaj.
    L-ai primit?
    Daca nu nu stiu ce are,pur si simplu ii dau sa trimita si nu ajunge.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Explica mai bine..Ce se intampla...Cum nu te lasa sa dai PMuri?

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Buna domnilor!
    Spuneti-mi si mie va rog dee ce nu mai pot trimite mesaje pe privat?

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    E din cauza la serverul de mail ...Si io patesc sa stea mult sa gandeasca..Si sa imi dea pagina alba...quick reply mere

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Am si eu o problema: daca dau reply la un post nu mai merge...Trebuie sa dau refresh.
    Daca dau adauga raspuns rapid merge de nu se poate.
    Se poate verifica asta?
    Merci

Leave a comment:

• NerviiMei
    replied
    Vreau si eu sa scrie altceva in loc de moderator , eventual nimic daca se poate pana imi vin idei.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by Cristi_LCD View Post
    O mica precizare. Daca i-mi apar posturi duble sau jumatati de posturi nu ma injurati. Am o porcarie de mouse care face ce vrea el nu ce vreau eu . Scuze.
    daca dai de 2 ori post reply,nu cred ca o sa posteze de 2 ori,ca vede forumul ca e post duplicat si o sa lase doar unu.Doar daca sunt erori de browser...O sa posteze de 2 ori...

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Desfa-l si repara-l

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    O mica precizare. Daca i-mi apar posturi duble sau jumatati de posturi nu ma injurati. Am o porcarie de mouse care face ce vrea el nu ce vreau eu . Scuze.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Totul depinde de ce browser folosesti si de memoria RAM. Mie imi merge fara probleme, dar la un moment dat am observat si eu probleme.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google